Olay, Çarşamba günü İstanbul Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi Arif Şentürk Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı bina için kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım kararı çıktı. Çalışmaların başladığı binanın yıkımı tamamlanınca, bitişikteki apartmanın da duvarının olmadığı ortaya çıktı.

Duvarsız kalan binadaki dairelerde bazı eşyalar ise yıkıntıların arasında kaldı. Yıkım sırasında yaralanan kimsenin olmadığı belirlendi. Dairelerinde hasar oluşan apartman sakinleri zararlarının karşılanmasını bekliyor.

Duvarsız kalan evinde tek başına otururken görüntülenen Behiye İçkili, "2 gün önce yaşandı bu olay. Oğlum yanımda duramıyor, çünkü az kalsın bugün oğlumu dövüyorlardı. Müteahhit bir sürü kişi toplayıp gelmiş. Ben de sinirden oturdum çalışmaları izledim. Hiçbir şey söylemiyorlar, biraz sesimizi çıkardık mı hemen suçlu oluyoruz. Kimse suçlu değil, Yıktınız burayı yapacaksınız. 'Yapmıyoruz' dediler. 2 koltuğum ve bir adet çift kişilik yatağım yıkıntıların arasında kaldı. Onları bile karşılamıyorlar. Yetkililere sesleniyorum, duvarımın yapılmasını istiyorum. Yapmaları lazım çünkü oğlumun durumu yok, eşimin maaşıyla geçiniyoruz" dedi.
NEFES
Pervin Ersoy'dan 'şemsiye taşıtma' savunması
Japonya milli gelirinin 5’te 1’ini corona ile mücadele için harcayacak
İktidara isyan etti! Şahan Gökbakar Türkiye'nin ranta açılan servetini paylaştı
Saltanat süren iktidar bütçedeki açığın sorumlusunu buldu!
Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin 12 gözaltı
Bakan Koca açıkladı: 15.197 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.162.775'e, can kaybı 20.135’e yükseldi!
Ece Gürel'in ölümünün ardından gündeme geldi: Yeşim Salkım ‘spiritüel danışman'lığı anlattı
AKP döneminin intihar karnesi: Çocuktan, öğretmene...
ABD'deki krizin ardından Ukrayna'dan Zelenski azledilsin talebi!
Maden Türk, çalışan Türk, ölenler Türk, gözaltına alınanlar Türk, kaymağı yiyen yabancı!
Türkiye dış borca battı! İşsizlik patlayacak, iflaslar başlayacak!
AKP'li belediyenin 68 milyon TL borcu var, 80 bine sultan kayığı aldı!
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Mafya yöntemine başvuracaksan o koltuktan ayrılacaksın
Otobüslerde harem-selamlık uygulaması: Soyadı tutmuyorsa kadın ile erkeğe yan yana bilet yasak