Zonguldak'ta bir baba bebeğinin masraflarına yetişemediği ve geçinemediği için yaşamına son verme girişiminde bulundu

23 izlenme 11 Şubat 2025
Reklamlar

Zonguldak'ta bir baba bebeğinin masraflarına yetişemediği ve geçinemediği için yaşamına son verme girişiminde bulundu. Baba, orada bulunan bir yurttaş tarafından masrafların 1 yıl boyunca karşılanması sözü verilerek ikna edildi.



Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde bir baba, evin çatısına çıkarak yaşamına son verme girişiminde bulundu. Olayı gören yurttaşlar durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çatıdan inmeye ikna etmek için yurttaşların da çaba sarfettiği şahıs, geçinemediğini ve bebeğinin mama ve bez masraflarının karşılayamadığını belirtti.

SÖZ VERDİLER

Bunun üzerine bir yurttaş tarafından bu masrafların 1 yıl boyunca karşılanması sözü verilerek aşağı indirildi. Polis ekipleri şahsı çatıdan indirmek için ikna çabalarını sürdürürken, itfaiye ekipleri de olası bir atlama durumuna karşı güvenlik önlemleri aldı.

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker'den Tolga Ağar'ı çok kızdıracak 'Ezgi Mola' paylaşımı! Kılıçdaroğlu'ndan 'Alevi' notuyla yeni video 'Gelin bu eşiği aşalım' Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat: "Sanayi bitince enflasyon düşse ne olur?" İBB verileri: Sebze ve meyve fiyatlarında dikkat çeken artış