19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlandığı Kocaeli Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ndeki törene gelen öğrencilerin bir kısmı mektubu okunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yuhaladı.
Kocaeli Koz gazetesinde yer alan habere göre Erdoğan’ın gençlere mesajının okunmasının ardından bir anda sessizliğin hâkim olduğu salonda "Yuh" sesleri duyuldu. İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, olaya müdahale edebilmek adına yerinden kalkarak salondan çıktı.
Vali korumaları da salonun arka tarafına geçerek Cumhurbaşkanı'nın konuşmasını yuhalayanları tespit etmeye çalıştığı da iddia edildi. Vali Seddar Yavuz'un ise programa katılan okulların listesini istediği öğrenildi. Öğrenciler tespit edilmeye çalışıldıktan sonra dışarıya çıkmalarına izin verildiği öne sürüldü.
Odatv.com
İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan bir kadın iki çocuğuyla beraber evin balkonundan atladı.
Fatura tam 2.5 milyon TL!
AKP'li belediyeye 'baba' kıyağı!
Yok artık bu da oldu! Ankara Büyükşehir deposunda bakın ne bulundu!
Türkiye'yi ayağa kaldıran Bebek sahilindeki skandalın şüphelisi: "Ben zaten mahkumum, cezaevinden izinli çıktım"
Santa Maria Kilisesi'ne yönelik saldırıda araç Polonya'dan
Muharrem İnce: Dünyada "Yahudi cesaret ödülü" alan tek Müslüman Recep Tayyip Erdoğan'dır
9 ilimizden korkutan rakamlar! Vaka sayılarındaki artış alarm verdi!
Muharrem İnce Aksaray'da halka seslendi “Erdoğan, sen dik dur ben buradayım”