A Haber'de yayınlanan bir ekonomi programında moderatör Türkiye'nin yüzde 36 olan enflasyonunu ABD, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda ve Belçika'nın toplamı sanarak trajikomik bir ana imza attı.
Ekonomi programında ekrana yansıtılan ülkelerin enflasyon oranını içeren tabloda ABD yüzde 7, Euro bölgesi yüzde 5, Almanya yüzde 5.3, Fransa yüzde 3.4, İspanya 6.7, İtalya yüzde 4.2, Hollanda yüzde 6.4, Belçika yüzde 6.5, Türkiye ise yüzde 36.08 olarak gösteriliyor. Tablodaki rakamlar doğru oranları yansıtırken ekonomi yorumu yapan Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas Türkiye'deki enflasyon oranının tüm bu ülkelerin toplamı olduğunu sandı. Bu durum sosyal medyada ise baya alay konusu oldu.

Cemil Barlas kimdir?
Gazeteci Cemil Barlas aslen Gaziantep'lidir. Cemil Barlas, Canan Barlas ve Mehmet Barlas çiftinin oğludur. HaberX haber sitesinin sahibidir. Cemil Barlas, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermiştir.
Kahraman itfaiyeciler 2 canı alevlerin arasından kurtardı! İlk müdahaleyi bakın nasıl yaptılar
Siyanürlü toplu ölümler ne anlama geliyor? ‘Var olan travmalar dalga dalga yayılarak toplumsal travmaya neden oluyor’
Fabrikalar satıldı böyle oldu! Sayıştay’dan çok acı ‘şeker’ raporu!
CHP 'Yeliz' için harekete geçti
Bir tütün ürününe daha zam geldi
Brent Petrol, son 6 ayın en düşük seviyesinde; Benzin ve motorine büyük indirim yolda!
İşçi can patron kâr derdinde: Malatya'da depremzede işçilere tazminatsız işten atma tehdidi!
Saray'a giden savcıya nikah hediyesi: Yargıtay üyeliği!
Saray 'Atatürk ve laiklik' söyleminden rahatsız oldu
Kanal İstanbul için yapılan tren hattı ihalesi iptal!
22 suç kaydı olan maganda dur ihtarına uymadı Jandarma Astsubay şehit oldu
Erdoğan’ın aşı açıklamasına Almanya’daki Türklerden yanıt geldi! "Alay konusu olduk"
Pamuk üreticisi kan ağlıyor! İplik fabrikaları ithal pamuk kullanıyor!
Bayram alışverişi artık eskisi gibi değil: Esnaf kan ağlıyor!