A Haber'de yayınlanan bir ekonomi programında moderatör Türkiye'nin yüzde 36 olan enflasyonunu ABD, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda ve Belçika'nın toplamı sanarak trajikomik bir ana imza attı.
Ekonomi programında ekrana yansıtılan ülkelerin enflasyon oranını içeren tabloda ABD yüzde 7, Euro bölgesi yüzde 5, Almanya yüzde 5.3, Fransa yüzde 3.4, İspanya 6.7, İtalya yüzde 4.2, Hollanda yüzde 6.4, Belçika yüzde 6.5, Türkiye ise yüzde 36.08 olarak gösteriliyor. Tablodaki rakamlar doğru oranları yansıtırken ekonomi yorumu yapan Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas Türkiye'deki enflasyon oranının tüm bu ülkelerin toplamı olduğunu sandı. Bu durum sosyal medyada ise baya alay konusu oldu.

Cemil Barlas kimdir?
Gazeteci Cemil Barlas aslen Gaziantep'lidir. Cemil Barlas, Canan Barlas ve Mehmet Barlas çiftinin oğludur. HaberX haber sitesinin sahibidir. Cemil Barlas, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermiştir.
Murat Kurum, Atatürk Havalimanı yıkımını böyle savundu: "Şölenler konserler düzenleyeceğiz"
CHP’nin afişleri toplatıldı!
Domatesten sonra patatesimize de göz diktiler! Bakanlık virüs tespit etti
Bilal Erdoğan’a göre dövizdeki artış ‘çok küçük bir şey’
Diyanet’in bütçesi AFAD’ın 4.5 katı
Narin cinayeti: Salim Güran'ın avukatından 'Nevzat Bahtiyar'ın kızı kaçırıldı' iddiası
Çocuklar tarikatlara teslim edilmiş! Tepki çeken görüntüler
Fransa'nın Montpellier kentinde toplu taşıma ücretsiz oldu
CHP'den AKP'ye geçen başkana AKP'li isim bile tepki gösterdi! "Atatürk’ten ‘Fazlaca’ mı korkuyorsun?"
Son seçim anketi: Millet İttifakı 7 puan önde!