MİLYARLIK İHALE KOLİN’E
Sağlık Bakanlığı 950 yataklı Aydın Şehir Hastanesi’nin yapımı için pazarlık usulüyle ihale düzenledi. İhaleyi Kolin İnşaat ile Zey Yapı Ortaklığı açık ihale yerine pazarlıkla aldı. Samsun Şehir Hastanesi ihalesi de 1 milyar 69 milyon TL ile Gürbağ Şirketi’nin.
Haberin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
83 MİLYAR TL AKTARMIŞLAR
Ulaştırma Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında partisinin çalışmalarını anlatan AKP’li Aydemir, “Cenabı Hak da inayetiyle bize yöneliyor” dedi. Bakan Karaismailoğlu ise KÖİ yatırımları için tutarın 83,7 milyar TL aktarıldığını söyledi.
Haberin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
AYLIK KİRASI 263 BİN TL
Et ve Süt Kurumu’nun Ankara’daki Genel Müdürlük binasının aylık kirasının 293 bin TL olduğu öğrenildi. KİT Komisyonu’nda kirayı eleştiren CHP’li Tuncer, “Kurumun yıllık kirası 4 milyon TL’ye yaklaşıyor. Bu para kimlere ödeniyor?” diye sordu.
Haberin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
MAKAMDA FUTBOL KEYFİ
Bakan, müsteşar ve danışman odalarındaki televizyonlara “süper lig”, “film” ve “şampiyonlar” paketleri satın alındı. Bakanlık, bu paketlerin görev alanları ile ilgili olduğu ve televizyonların bulunduğu odalarda misafir ağırlandığını savundu.
Haberin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
Nakşibendi Tarikati için özel imar!213 izlenme
Milli park davaları nedeniyle onlarca vatandaş evsiz kalacak11 izlenme
Ünlü iş adamı Sinan Ateş'in öldürülme nedenini açıkladı: "Çözümü bir bedeni susturmakta buldular"100 izlenme
Otogaza bir büyük zam daha geldi!39 izlenme
Borca batan turizmci tefecinin eline düştü4 izlenme
İş makinesinin üzerine çığ düştü! Operatör o anları kayda aldı16 izlenme
Amaç halkı daha da yoksullaştırarak teslim almak!15 izlenme
Yüksek aidatlar göç ettiriyor8 izlenme