Anasayfa1
21 Nisan 2022 ( 49 izlenme )
Reklamlar

Ahmet Dursun, Türkiye ile Almanya'daki fiyatları kıyasladı: "Burada domates 72 lira"


Eski futbolcu Ahmet Dursun, Almanya’daki sebze fiyatlarını Türk Lirası'na çevirerek Türkiye'deki fiyatlarla kıyasladı. Dursun, "Almanya’da hayat ne kadar ucuz değil mi?" diye yazdı.


A Milli Takım'ın ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, kişisel sosyal medya hesabından Almanya ve Türkiye'deki fiyatları kıyasladı.

Almanya’daki sebze fiyatlarını TL'ye çevirerek eleştiren Dursun, Türkiye'deki fiyatların ucuz olduğunu öne sürdü.

Eski futbolcu, "Salatalık 2.99 Euro 50 TL, domates 4.49 Euro 72 TL, cherry domates 7.99 Euro 127 TL. Almanya'da hayat ne kadar ucuz değil mi?" ifadelerini kullandı. 

Aykırı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş: "Beni de öldürecekler kapılar arkasında cinayetim planlanıyor" İzmir Bostanlı sahilinde skandal görüntü! Vatandaşlar döverek karakola götürdü Atatürk’ü yok sayan Diyanet’e ders olsun! Holding çalışanlarının Erdoğan’ın mitingine taşındığı anları görüntüleyen CHP’li vekile engel!