AKP'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in ilk icraatı, geçmişte FETÖ ile AKP arasındaki kavgaya ilişkin sosyal medyadan yaptığı yorumu silmek oldu.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.
Erdoğan, Küçükçekmece'de mevcut Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile yola devam etme kararı aldı. Temel Karadeniz, adaylığının ilan edilmesinin ardından kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Küçükçekmecemiz için bizleri yeniden hizmete layık gören Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederim. Durmak Yok, Yola Devam" ifadelerini kullandı.
FETÖ LİDERİNE "HOCA EFENDİ" DEDİĞİ TWEETİ SİLDİ
Karadeniz'in geçmişte FETÖ liderinden "Hoca efendi" diye bahsettiği ve AKP ile cemaat arasındaki kavgadan rahatsız olduğunu ifade eden tweeti ortaya çıktı.
Karadeniz, 16 Aralık 2013'te attığı tweette, "Hoca efendi ve Akparti arasında fitne çıkarmanın değirmenine "su taşıyan" her kim varsa, "kovası delinsin inşaalah" ifadelerini kullandı.
Karadeniz'in ilk icraatı, o tweetini tweetini silmek oldu.
İşte o tweet:
![[Haber görseli]](http://www.cumhuriyet.com.tr/Archive/2018/12/30/1185770_resource/TemelKaradenizFETO.jpg)
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1185770/AKP_adayinin_ilk_icraati_o_tweeti_silmek_oldu.html
Ayçiçek yağına yine zam geldi! Fiyatları görenin gözleri fal taşı gibi açılıyor!35 izlenme
İmamoğlu ve Yavaş'tan bomba açıklama! "Sağlık Bakanlığı’nın rakamları gerçekleri yansıtmıyor"95 izlenme
Emekliler sefaletle boğuşurken taze bakanlara emeklilik kıyağı16 izlenme
Belediyenin kasasındaki 7 milyon TL kayıp!177 izlenme
Hukukçular Ayasofya'nın ‘baş imamı’ için yetkilileri göreve çağırdı! "Yargılanmalı"79 izlenme
Kız kardeşe tecavüz sanığı ağabeylerin cezası onandı!831 izlenme
Bahçeli'den sürpriz 'İmralı' çıkışı: "Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de konuşsun"18 izlenme
Kılıçdaroğlu, ilk 100 günlük eylem planını açıkladı27 izlenme
Amerikan askerleri Türk ordusunu böyle gözetliyor!
Economist: Bir zamanlar kalemle diyordu, şimdi ise sebzeyle terör suçu…
Rusya, Ukrayna'da Baykar fabrikasını füzeyle vurdu!
Çanakkale Savaşı'nı hiç böyle izlemediniz ! İşte Çanakkale Savaşı’nın görselleştirilmiş kısa hali