31 Mart'ta Aliağa’da MHP listelerinden seçime giren ve kazanan AKP’liler, seçim sonrası partilerine dönmeme ve istifa etme kararı aldı.
Serhat Aras, Eda Kılıç, Ferhat Lek ve İbrahim Halil Özer yaşadıklarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:
“Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulduğu günden bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde hizmet vermekteyiz. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı ile MHP listelerinden belediye meclis üyesi olarak seçildik.
4 Temmuz 2019 tarihinde İzmir İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekli tarafından İl Başkanlığına toplantıya çağırıldık. Sayın İl Başkanımız, bizlerin konuşmasına bile müsaade etmeden, nezaketten uzak, küçümser bir tavırla bizleri azarlayarak MHP Aliağa Belediyesi meclis üyeliğinden istifa etmemizi söylemiştir. İstifa etmeyen meclis üyeleri hakkında gerekli disiplin işlemlerinin yapılacağını dile getirmiştir.
Sayın İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin bizlere karşı sinirli, baskıcı, zorlayıcı ve ayrıştırmacı tavrını hak etmediğimizi düşünüyoruz.
Bu sebeple AK Parti üyeliğinden, Aliağa Belediye Başkan Yardımcılığından ve MHP Aliağa Belediyesi meclis üyeliğinden istifa edip bağımsız meclis üyeleri olarak yolumuza devam etme kararı aldık. Kamuoyunun dikkatine sunarız.”
https://halktv.com.tr/gundem/akpden4kisibaskinedeniyleistifaetti398572h
Tuvalete de büyük zam geldi! Vatandaşlar sosyal medyadan isyan etti44 izlenme
İmamoğlu elindeki parayı gösterip anlattı: "Bu, çöküş demektir"28 izlenme
İzmir'de elektrik akıma kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin yeni rapor!15 izlenme
CHP'li Servet Ünsal, borsadaki manipülatörleri açıkladı: "Taşkesenlioğlu kardeşler ve Ünsal Ban yalnız değil"44 izlenme
Son 5 yılda 2 bin 730 futbol sahası büyüklüğünde arazi yabancılara satıldı!24 izlenme
Devlet, tarikatları büyütüyor!270 izlenme
Erdoğan TÜSİAD'ı hedef aldı! "Bizimle mücadele edemezsiniz"37 izlenme
Erdoğan’ın Hamas çıkışına karşı ABD'den yaptırım hazırlığı31 izlenme
Erdoğan'ın "Gençler dedelerinin mezar taşını okuyamıyor!" sözüne Yılmaz Özdil'den bomba yanıt!
Zam dalgası kapıda! Bu defa kur değil plastik vuracak!
Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi gördüğü şiddeti anlatıyor 'İnsanlığından utansınlar'
Berat Albayrak'a 'vergi eleştirisi' suç unsuru oldu!