Cüneyt Akman ile Zamanın Ruhu programına konuk olan araştırmacı gazeteci Murat Ağırel, önemli dosyaları bir bir açıklamaya devam ediyor. Ağırel son olarak, İBB'nin AKP'li yıllarında düzenlenen konserler kapsamında Emel Sayın ve diğer birçok sanatçıya kaşe bedeli olarak milyonlarca liranın akıtıldığını açıkladı.
Ağırel, listeleri araştırmaya devam ettiğini de açıklarken, sadece Emel Sayın'ın 9 kez bu şekilde paralar aldığını belirtti.
Sayın Cumhurbaşkanının davetlerinde olan ünlü isimler çok çok ciddi miktarlarda para alıyorlar. Öğrenince bu isimlerin aldıkları miktarları hayal kırıklığına uğradım. Bu isimlerden biri. Çocukluğumuzda hepimizin hayali olan Emel Sayın.
İBB’den 2017 yılı içerisinde kaşe bedeli olarak milyonlarca para almış. Konserler vermiş; her konserinde 100 bin, 150 bin ve giderek artarak art arda para almaya devam etmiş. Benim tespit ettiğim ve Emel Sayın’ın aldığı 9 tane bu şekilde alımı var. Ama daha fazlasını bulmak için konunun üstüne gidiyorum liste çok kabarık tek Emel Sayın yok.
https://halktv.com.tr/gundem/akpdonemindesanatcilarakasebedelidiyemilyonlarakitilmis415580h
NASA Mars'ta konut yapıyor!152 izlenme
Maas’tan Türkiye’ye yaptırım sinyali: Çok çalıştık ama olmadı49 izlenme
Merkez Bankası’ndan 9 ayda 107 milyar dolarlık örtülü satış!40 izlenme
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam30 izlenme
Eşinin fotoğrafını paylaştığını sandığı kişiyi tek yumrukla hastanelik etti! Mağdur yaşam mücadelesi veriyor gerçek ise bambaşka çıktı54 izlenme
Okullarda imam görevlendirilmesini protesto edenler gözaltına alındı35 izlenme
Menzilcilerin devlete yerleşmesi için yasa çıkarıldı!564 izlenme
Hande Fırat’ın ‘koronavirüs’ tweetine tepki yağdı!106 izlenme
742 milyarlık borç faiz ve vergiyle şişti
Millet İttifakı'nın 'Ortak Politikalar Mutabakatı'nın tam metni açıklandı
Alparslan Türkeş'in oğlundan Bahçeli'ye ağır sözler: "Bahçeli’nin Türk düşmanı olduğunu bilirdik bir de..."
'Sosyalist ne demek' sorusuna verilen facia cevaplar...!