KRT'de yer alan habere göre; AKP döneminde liyakatın yerini torpil skandalları aldı. Sınavlarda başarılı olanların hakkı mülakatlarda yenildi. Birçok başarılı genç büyük mağduriyetler yaşadı.
Torpil ve mülakat skandalına bir yenisi daha eklendi. Vatandaşlara güzel ahlakı, doğru olmayı, haram yemenin günah olduğunu anlatması gereken din görevlileri alımları için AKP'li vekiller Van İl Müftüsü Ömer Keskin'den torpil istedi.
AKP Bitlis Vahit Kiler, Keskin'e hitaben 'Sayın Hocam' diyerek, "Aşağıda isim leri yazılan hemşehrilerimin kurumunuzda girecekleri mülakatlarda yardımlarınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. Gönderilen talimat yazısı ve listede AKP'li Kiler'in ıslak imzası da yer aldı.

Van'daki alımlar için AKP Ağrı Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi de müftü Keskin'den torpil istedi. Çelebi'nin gönderdiği talimay yazısında, "Aşağıda bilgileri bulunan 4/B İmam Hatiplik mülakatına girecek ilgililerin değerlendirilmesi hususunu rica ederim" ifadelerini kullandı.

Çelebi'nin listesinde de imzası yer aldı.
Depremzedeler günlerce çadırsız beklemişti, Hatay'a kaçak yollarla girip depremzede çadırına yerleştiler!24 izlenme
Rektörün sineklikleri 193 bin lira10 izlenme
Fatih Portakal hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi!86 izlenme
Suriye geçici hükümetinden Türkiye'ye vergi şoku! Türkiye’den gelen ithal ürünlerin vergileri yüzde 300 ila yüzde 500 artırıldı18 izlenme
Diploma skandalının ardından şimdi de sahte ehliyet iddiası11 izlenme
Erdoğan geleneği bozmadı, yine Anıtkabir'deki 23 Nisan törenine katılmadı!48 izlenme
Prof. Dr. Hakan Kara tarih verdi: Elektriğe zam yolda!14 izlenme
Demiryolu zarar yolu oldu: TCDD'nin 2023 zararı 11,4 milyar TL20 izlenme
"Okullar özel okul ücretleri ödensin diye mi açılıyor?"
Milyonluk araç hurdaya dönmüştü: Türkiye'nin konuştuğu o Ferrari'nin sahibi ortaya çıktı
CHP'ye söz vermeyip, meclisi ertelemişti: Özlem Çerçioğlu hakkında suç duyurusu
Erdoğan'ın danışmanından AKP kurucusuna ağır sözler