31 Mart yerel seçimlerinde, Konya’nın Çumra ilçesine belediye başkanı olarak seçilen Halit Oflaz, koronavirüse yakalandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Oflaz’ın yerine belediye meclisinde yapılan seçimde, Avukat Recep Candan seçilmişti.
AKP’li Çumra Belediye Başkanı Candan yaklaşık 4 ay önce yeğeni Bülent Ersöz’ü başkan yardımcısı olarak atadı.
Atamanın, boş başkan yardımcılığı kadrosu nedeniyle yapıldığını belirten belediye yetkililerinin, yaptığı yazılı açıklama şöyle.
“Belediyemizde görev yapmakta olan üç belediye başkanımızdan birinin, Konya Büyükşehir Belediyesine tayin olduktan sonra Güneysınır Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Bülent Ersöz, Çumra Belediyesi’nde açık bulunan belediye başkan yardımcılığı kadrosuna tayin olarak çalışmalarına Çumra Belediyesi’nde devam etmektedir.”
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/akplibaskandanyegeninekiyak1864323
AKP'li Çamlı cumhuriyete 'darbe' dedi!11 izlenme
Barış Yarkadaş, CHP Kurultayı davasında hakimin verdiği karardan çok rahatsız olmuş: "Bir kere bu duruşma..."19 izlenme
Erdoğan 15 Temmuz'da neden A Haber'e bağlanamadı: 'Rest' iddiası!174 izlenme
Başhekimden Alevilerle ilgili skandal paylaşım!68 izlenme
İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri, Esenyurt Meydanı'ndan seslendi: "Kayyum halk iradesine darbedir"15 izlenme
Madımak’ın acısı 30 yıldır unutulmadı23 izlenme
AKP'li Esenler Belediyesi değerli arazileri ‘sermaye’ yaptı!81 izlenme
“Rus askerleri kadınlara tecavüz ediyor, halka ateş açıyor”88 izlenme
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 193. Özel Kuvvetler Birliği'nin karargâhının ele geçirildiğini duyurdu!
Gebze'de enkaz altında çıkarılan Dilara'dan haber var: Acı haber verildi
İşte Mustafa Kemal'in tarihe geçen sözleri söylediği akşam yemeğinde yaşanılanlar
A Haber iktidarın hayalindeki vatandaş tipiyle dolar üzerine röportaj yaptı!