Anasayfa1
06 Haziran 2019 ( 107 izlenme )
Reklamlar

AKP'li vekilden kara propaganda: İSPARK'ı HDP'ye verecekler!


AKP Erzurum Milletvekili Selami Altınok, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı 23 Haziran'daki seçimde de kazanması durumunda İSPARK yönetimini HDP'ye devredeceğini iddia eden bir açıklama yaptı.



AKP tüm kadrosuyla İstanbul'u kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyor. AKP'nin bu yolda en çok tercih ettiği yol ise dayanaksız, altı boş söylemler. AKP'li vekil yandaş yazarın gerçeklikten uzak iddiasını gündeme taşıdı.

AKP Erzurum Milletvekili Selami AltınokCHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı 23 Haziran'daki seçimde de kazanması durumunda İSPARK yönetimini HDP'ye devredeceğini iddia eden bir açıklama yaptı.

AKP'li Altınok, bayram tatilini geçirmek üzere geldiği Erzurum’da İstanbul seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Partililerle bayramlaşma programında konuşan milletvekili Selami Altınok, şu iddialarda bulundu:

“Bunlar neyin karşılığı biliyor musunuz, bir iyi partili İP’li bir milletvekili odama geldiğinde dedi ki iyi de bize bir başkan yardımcılığı verecekler, İP partisi bir başkan yardımcılığı karşılığı İstanbul Belediyesi’ni bu adama bu zihniyete sattı. Milliyetçiliğe gelince milliyetçiler, muhafazakarlığa gelince de muhafazakârlıklar, bir başkan yardımcılığı İstanbul’u Kaftancıoğlu zihniyetine, bu milletin değerlerine küfredenlerin zihniyetine sattı."

CHP’nin İstanbul seçimlerini kazanması halinde HDP’nin İSPARK yönetimine alacağını öne süren Altınok, sözlerini şöyle noktaladı:

“Yetmedi, herkes duyuyor, Milletvekilimiz de, başkanımız da duyuyor, başkanlarımız da biliyor. HDP neyin karşılığı destekliyor? İSPARK’ı HDP'ye vereceklermiş. Orada 2 bin 500 yüz insan çalışıyor. İSPARK’ı HDP'ye verdikleri takdirde ben İstanbul’da aracımı götürüp park etmeye güvenmem. Araçlarının yanından da geçmeye güvenmem."

NUH ALBAYRAK YAZMIŞTI

Altınok'un iddiasını Star gazetesinin genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak, gündeme getirmişti. Albayrak, sosyal medya hesabında Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanlığını kazanması durumunda İSPARK'ın HDP'ye devredileceğini öngören gizli bir seçim pazarlığı yapıldığı iddiasının gündemde olduğunu öne sürmüştü.

Albayrak, ifadelerini şöyle devam ettirmişti: "Çünkü HDP’nin burayı kimlere vereceği bellidir ve bunun ne anlama geldiği iyi düşünülmelidir."

Albayrak da Altınok gibi iddiasının kaynağını açıklamamıştı.

http://www.krttv.com.tr/gundem/akplivekildenkarapropagandaisparkihdpyevereceklerh5248.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Turizm Bakanı'ndan kendisine kıyak! "Otelinin çevresini turizm tahsis alanı ilan etti!" Meclis, Arap parası için kanun çıkarıyor AKP'nin kazandığı ilde nüfusun yüzde 14'ü 'sosyal yardım' başvurusunda bulundu! AKP'li Fatma Şahin grev yapan işçilere patronlarını övdü 'Grev yapmayın' diye yalvardı, grev sonuç verdi işçiler kazandı!