İzmir Karaburun'da ‘İslami otel' konsept değiştirdi. AKP Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı, 2006 yılında kiraladığı oteli ‘alkolsüz İslami otel' olarak işletmeye başladı. Geçtiğimiz yıla kadar bu konsepte hizmet veren Club Asya Otel'ine bu yıl içki ruhsatı alındı. Tesisin ismi Grand Avcı Otel yapıldı ve içkili hale getirildi.
HAREM SELAMLIK BİTTİ
Otelde, denize girilirken uygulanan haşema ve tesettür mayosu kuralı iptal edildi. Geçen yıla kadar harem– selamlık uygulaması yapılan turistik tesisin plajında, kadınlar ve erkekler için ayrılan kumsal birleştirildi. Kadınlar için ayrılan, perde ile örtülü kapalı havuz uygulamasından da vazgeçildi. Otelin işletmecisi Adem Avcı, “Otelimiz uzun yıllar belli bir kesime hitap etmişti. Fakat doluluk açısından zayıf potansiyel ile gidiyordu. Zaten yıllardır değişiklik yapmak aklımızdaydı, bu yıl yaptık, konsepti değiştirdik, oteli herkese açtık” diye konuştu. Avcı, “Alkolsüz İslami otel sisteminden vazgeçmeniz üzerine partinizden bir tepki aldınız mı?” sorusuna, “Hayır, hiçbir partilimden bir eleştiri ve tepki almadım. Neticede iş adamıyım, ticaret yapıyorum” dedi.

Adem Avcı
“AKP DÜŞÜŞE GEÇİNCE…”
CHP'li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan yaptığı değerlendirmede, “AK Parti iktidarı düşüşte olunca gemiyi önce ilçe başkanı terk ediyor. Ben, bu değişikliği böyle yorumluyorum” dedi. Adem Avcı, oteli kiraladığı 2006 yılında, tesis girişindeki yedi Afrodit heykeline kamuflaj yapması ile de gündeme gelmişti. Otel yönetiminin çıplak ve müstehcen bulduğu heykellerin üzerine alçıya batırılmış tül örtülmüştü.
CHP'li Belediye Başkanı Fuat Köse 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte çöp topladı45 izlenme
CHP’den AKP’ye geçince ilk icraatı bakın ne oldu!141 izlenme
Erdoğan'ın yazlık sarayı için bölgede terör estiriliyor!402 izlenme
Marketler kuyumcu dükkânı gibi oldu!34 izlenme
Yardımcısı Türk bayrağı tekmelemişti, AKP'li başkan kendini böyle savundu: "Bayrakla uzaktan ilgisi yok olanın. Çanakkale'de kendi ailemden dört kişi şehit olmuş"53 izlenme
Saray harcaması rekora gidiyor27 izlenme
İsrail uçaklardan attığı broşürlerle böyle tehdit etti35 izlenme
57 baro başkanından Numan Kurtulmuş’a Can Atalay mektubu29 izlenme
AKP, Cumhuriyetin birikimi ne kadar kamu kuruluşu varsa elden çıkardı! İşte haraç mezat satışın bilançosu!
Vatandaştan doları düşürmek için her yolu deniyor: "Enerji gönderirsek doları düşüreceğiz. Kış kış dolar, düş düş dolar, in dolar in"
İTO İstanbul'un enflasyonunu açıkladı: Yüzde 105, 55!
12 bin kadın ‘ölüm’ korkusuyla 24 Haziran’da oy kullanamayacak