2018 yılında Rahip Brunson olayı ile başlayan ekonomik kriz, son aylarda döviz kurlarındaki artışla birlikte iyiden iyiye hissedilmeye başladı.
Döviz kurlarındaki artış hayat pahalılığını tetiklerken; akaryakıt ve gıda fiyatlarına gelen zamlar, yurttaşların belini büküyor.
UZUN KUYRUKLAR OLUŞUYOR
Zamlardan nasibini alan gıda ürünlerinden biri de ekmek oldu. 3 ile 3.5 lira arasında satılan ekmeği alamayan yurttaşlar, Halk Ekmek Büfeleri'nin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
AKP'LİLER KUYRUKTAKİ YURTTAŞLARI HEDEF ALIYOR
Geçtiğimiz haftalarda İBB Meclisi'nin AKP Grup Başkanvekili'nin sıradaki yurttaşların, fotoğraf vermek için kuyruk oluşturduğunu söylemesinin ardından bu kez de devreye 'Yeliz' lakabıyla bilinen AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı girdi.
Kanal 42'de katıldığı Sümenaltı programında konuşan Yeliz, ''Evine ekmek götüremeyen hiç kimse yok. Halk ekmek kuyrukları film çekmek için, fotoğraf çekmek için oluşturuluyor'' dedi.
CHP'LİLERİ HEDEF ALMIŞTI
Yeliz, aynı programda CHP'lilere yönelik, '' ''Sen bana desen ki ağabey ‘Ben, bu huyumu beğenmiyorum’ vallahi, billahi, tallahi o senin kendini beğenmediğin, kendi ne ait o huyunda bile CHP’nin parmağı var. Çünkü bunlar, milletin ahlakını bozdular. İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar. Bunlar konuşulmuyor'' sözleri ile tepki çekmişti.
https://www.krttv.com.tr/gundem/akpninyeliziekmekkuyrugundakiyurttaslarihedefh104945.html
Son ankette AKP ve MHP'ye şok!33 izlenme
Biri sönmeden diğeri başlıyor: Çankırı'da orman yangını12 izlenme
Elazığ için toplanan paralar uçtu ! Depremzedeler isyanda 'Cenazemizin üstünde şov yapıp gittiler !'1284 izlenme
Erdoğan’ın “Keyif çayı iç” dediği servisçi konuştu: Beklemiyorduk; kırıldık, üzüldük57 izlenme
Cemal Enginyurt ve Salih Uzun CHP'ye katılacak! Salı günü rozet töreni yapılacak19 izlenme
Özel İletişim Vergisi Meclis’e soruldu!69 izlenme
Hükümete yakın medya hedef göstermişti: Tokat Valisi'nin elini sıkmayan subaylar görevden alındı!45 izlenme
Resmi Gazete'de yayımlandı: Vergilere büyük zam!47 izlenme
Küresel gıda fiyatları son üç yılın en düşük seviyesine geriledi, Türkiye'de ise 38 aydır sürekli artıyor
İBB'den jet İmamoğlu kararı! Apar topar sildiler!
Şevki Yılmaz, Atatürk’e hakaret ve beddua etti: Orhan Osmanoğlu ve Halil Konakcı 'Amin' dedi!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ortaya çıkardı, İçişleri Bakanlığı durdurdu: AKP’nin araç saltanatı dosyası kapatıldı