Hükümet pembe tablo çizmek ve oy toplamak için maaşlara zam yapılacağını duyururken, vatandaşın alım gücü her geçen gün düşmeye devam ediyor.
Emekli, memur ve asgari ücretliye yapılacağı söylenen zam dedikodusu bile her ürünün fiyatını yükseltiyor.
1 kilo kıyma 300 TL, özel çekim kıymanın da kilosu 430 TL'ye çıktı. Beyaz peynirin kilosu 200 ila 300 TL arasında değişiyor. 30 adet yumurtanın fiyatı bile 80 TL'ye çıktı.
Akşamcılıktan yıllıkçılığa düştüğünü söyleyen bir vatandaş "Bırakın her akşam içmeyi yılda bir sefer bile içecek durumum yok. Tek yumurta 3 TL olur mu ya? Emekliye hükümet senelerdir zam yapmadı. Sadece enflasyon farkını verdi. Ekmek olmuş 6 TL. Elim titreyerek alıyorum. Bayramda gelen torunumun elimi öpmemesi için kaçacak dedik aradım. Çünkü ona harçlık verecek param bile yoktu" diyerek yaşatılanlara isyan etti.
Dolardaki önlemez yükseliş de ithal içkileri vurdu. Viskilere yüzde 12 oranında zam yapıldı.
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar Twitter hesabından, bir alkol grubuna zam geldiğini duyurdu. Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, zam furyasının başladığını belirtti.
Dündar zamlı listeyi de paylaştı:





Yeniçağ
Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız! İstanbul'daki Suriyeli garsonların maaşları bakın ne kadara çıktı?486 izlenme
A Haber ve Sabah’tan İBB’ye bir iftira daha: Çok güzel yalan haber yapmışlar28 izlenme
Jandarma ekipleri, selde buldukları Atatürk fotoğrafını elleriyle yıkadı!79 izlenme
Narin’in amcası hakkında tutuklama talebi!31 izlenme
Almanya'da onlarca kişilik PKK'lı gruba karşı Bozkurt yaparak karşı çıktı39 izlenme
AFAD acı haberi duyurdu: 2 ölü, 4’ü asker 10 yaralı31 izlenme
O başhekim görevden alındı!38 izlenme
Vatandaşın bankalara borcu patladı27 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı: 27.356 yeni vaka tespit edildi, 128 kişi hayatını kaybetti, Öte yandan 16.363 kişi sağlığına kavuştu!
Bu nasıl bir kafa yapısıdır anlamak mümün değil !
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan adeta haykırdı! 'Şu anda bulunduğumuz noktada salgın kontrolden çıkmış durumda'
Yunus Emre Enstitüsü'ndeki yolsuzlukta etkin pişmanlıktan faydalandılar, zimmete geçirilen paralar geri ödendi