
Gece saatlerde caddeler, iş yerleri ve metro çıkışlarında da dağıtılan broşürlerde CHP adına, ‘Herkes için CHP, Biz gelince Sayın Demirtaş başkan yardımcısı olacak”, İYİ Parti adına da ‘TRT Kurumunu İYİ Satacağız' yazıldı.
İYİ Parti broşüründe ‘Gülen yüzler için IYI Parti' ifadesi kullanıldı. Bir broşürde de FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e foto montaj ile Meral Akşener'in saçları eklenerek ‘Gülen Prenses' ifadesine yer verildi.
HDP için hazırlanan broşürde ise “Neden Güneyimizde Kürt Devleti olmasın? TSK Afrin ve Münbiç’ten çıksın” diye yazıldı.
CHP Ankara Gençlik Örgütü imzasıyla hazırlanan broşürde, İnce’nin kazanması durumunda Demirtaş’ın başkan yardımcısı olacağı öne sürüldü.. ‘Herkes için CHP. Biz gelİNCE sayın Demirtaş başkan yardımcısı olacak” denildi.
İYİ Parti adına hazırlanan broşürlerde ise ‘İ' harfi yerine ‘I' harfi kullanıldı ve IYI Gençlik Ankara imzasıyla “4 milyon vatandaşımızın kredi kartı borcunu 80 milyona İYİ ödeteceğiz. TRT Kurumunu İYİ satacağız. Gülen yüzler için IYI Parti” ifadesi kullanıldı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ankaradacirkinbrosur2480493/
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: İkinci gizli tanık da ifadesini geri çekti44 izlenme
Bankalar kârlarına kâr kattı: 6 ayda dudak uçuklatan rakamlara ulaştılar!32 izlenme
ABD F-16’ları, Türk İHA’sını düşürdü43 izlenme
Reza Zarrab'ı ziyaret eden ünlüler panikte: Görüntülerini kaydetmiş!52 izlenme
Gazze yanarken Türkiye'den İsrail'e 253 gemi gitti!29 izlenme
İstanbul’da korkunç olay! 13 yaşındaki çocuk 15 kişinin cinsel istismarına uğradı155 izlenme
Test sonucu pozitif çıkan umreci sayısını açıklayan AKP milletvekili attığı tweet’i sildi!205 izlenme
‘Özel hastane çetesi’ üyesi hemşirelerin itirafları ortaya çıktı! “Fırat Sarı ‘ilgilenme ölsün’ dedi”37 izlenme
Ekonomistler bayram ikramiyesi için rakam verdi, emekliler isyan etti: "Maaşlara ne zam yaptılar ki bunu ne yapacaklar?"
Tasarruf genelgesi gönderildiği gün milyonlarca liralık araçlar için ihale açıldı
Elektrik dağıtım şirketleri devlete milyonluk borçlarını ödemedi! "250 milyon TL'yi buluyor"
İşte Katar'ın Borsa İstanbul için ödediği para!