Twitter hesabında açıklamalarda bulunan Arınç, damadı Ekrem Yeter’in yargılanmasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın “Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Biz onu istinafa götürdük, kararın bozulacağını düşünüyorum. Dosyada ciddi deliller vardı” sözlerine yanıt verdi.
“YARGILAMA SÜRECİNİ ETKİLEYEBİLİR”
Açıklamanın “haysiyet cellatlarına malzeme verdiğini” diyen Arınç, “Siz yargıyı ve adaleti temsil ediyorsunuz. Adli konu üzerinde isim ve olay zikrederek sübjektif görüş beyan edemezsiniz” dedi.
İki buçuk yıl süren davanın usul ve yasaya uygun devam ettiğini ve halen kesinleşmemiş bir yargı kararı olduğunu kaydeden Arınç, açıklamaların yargılama sürecini etkilemeye yönelik olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.
İşte Arınç’ın yanıtı:


Seçim bitti ilçe karıştı: AKP’lilerle BBP’liler arasında olay çıktı!126 izlenme
Yüzde 45 zam öncesi son şans! 2025 fiyatından almak isteyenler kapıda kuyruk oldu10 izlenme
Kara delik büyüdükçe büyüyor: Bütçe bir ayda 83 milyar lira açık verdi!33 izlenme
RTÜK Başkanı duyurdu: Bir yasak da sokak röportajlarına geliyor25 izlenme
Türkiye'nin TL ile dış ticaret hacminde artış dikkat çekti31 izlenme
İşte Erdoğan ve AKP'lilerin '128 milyar dolar' hakkında anlattıkları masallar!66 izlenme
Erdoğan'ın başdanışmanı yine sosyal medyada ağzını bozdu: 'Seni yarın ters kelepçe ile aldırtmazsam..."11 izlenme
Profesör Mehmet Ceyhan'dan korkutan uyarı! "Virüs taşıyan 400 bin kişi aramızda dolaşıyor!"62 izlenme