Twitter hesabında açıklamalarda bulunan Arınç, damadı Ekrem Yeter’in yargılanmasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın “Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Biz onu istinafa götürdük, kararın bozulacağını düşünüyorum. Dosyada ciddi deliller vardı” sözlerine yanıt verdi.
“YARGILAMA SÜRECİNİ ETKİLEYEBİLİR”
Açıklamanın “haysiyet cellatlarına malzeme verdiğini” diyen Arınç, “Siz yargıyı ve adaleti temsil ediyorsunuz. Adli konu üzerinde isim ve olay zikrederek sübjektif görüş beyan edemezsiniz” dedi.
İki buçuk yıl süren davanın usul ve yasaya uygun devam ettiğini ve halen kesinleşmemiş bir yargı kararı olduğunu kaydeden Arınç, açıklamaların yargılama sürecini etkilemeye yönelik olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.
İşte Arınç’ın yanıtı:


Sapanca Küçük Arabistan oluyor!457 izlenme
İlber Ortaylı'dan polemik çıkaracak sözler: "Şimdi ‘İslamiyet olmasa Türk olmaz’ çıktı. 15. asırda Doğu Karadeniz’de çok vardı Müslümanlık sanki"31 izlenme
Avrupa açılıyor: Sokağa çıkma yasağı anlamsız75 izlenme
Jakuzi polemiği sürüyor, CHP'li Alper Yeğin'den açıklama29 izlenme
Son günlerin tepki çeken ismi Gökhan Ünver, X hesabını kapattı27 izlenme
Kargo minibüsünden 21 kaçak çıktı! Kişi başı 5 bin liraya anlaşmışlar25 izlenme
Cemal Enginyurt: "Yusuf Tekin Milli Eğitim Bakanı olamaz"18 izlenme
Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz arasındaki telefon görüşmesinin ses kaydı yayınlandı!87 izlenme