“Keşke Yunan galip gelseydi” diyen, İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a ağır sözler eden, Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu, kendi adına PTT pulu bastırdı.
Kadir Mısıroğlu'nun Facebook sayfasından ve Mısıroğlu’nun manevi torunu Nurullah Mısıroğlu'nun kişisel Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflarda, "Posta ve Telgraf Teşkilatı Umum Müdür Yardımcısı “Adil Zembat Bey”e (@adilzembat) bu kadirşinaslıktan mütevellit teşekkür ederiz" diye belirtildi.
HAKARET DOLU MESAJ
Ancak, Mısıroğlu'nun parasını vererek kendisi adına pul hazırlattığı ve bunu da devletin jesti gibi sunduğu anlaşıldı.
Nurullah Mısıroğlu ise, daha sonra hakaret dolu bir mesaj atarak, kemalistler için "Sazan" ifadesini kullandı.
Nurullah Mısıroğlu, "Üstad @KadirMisiroglu’nu TT’ye sokan 'Sazan Kemalistlere' teşekkür eder. Gayri ahlâki paylaşımlar yapanlara da Üstadımızın şu sözünü hatırlatırız 'İstediğiniz Kadar Havlayın, Benim Fino Köpekleriyle İşim Yok'" diye yazdı.
İSTEYEN HERKES PARASINI VERİP KENDİ ADINA PUL BASTIRABİLİR
PTT'nin resmi internet sitesinde yer alan "Kişisel Pul" bölümünde, isteyen herkesin gerekli şartları sağlayıp, başvuruyu yapıp parasını verdikten sonra kandi adına pul bastırabileceği belirtiliyor. 2005 yılından bu yana devam eden uygulama, pek çok kullanıcının hatıra ve yıl dönümleri için hediye seçiminde favorisi.
İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün: Kanal İstanbul’a harcanacak 100 milyar İstanbul’u deprem felaketinden kurtarır150 izlenme
23 bin 658 tacizci dışarıda özgürce dolaşıyor!138 izlenme
Bir sigara grubuna daha zam27 izlenme
Erdoğan’ı bir gün “korumanın” maliyeti 6,7 milyon TL!21 izlenme
Antalya Konyaaltı'nda geç kızın fotoğrafını çeken yabancı uyruklu 3 kişi meydan dayağı yedi!42 izlenme
İtirafçı Ertan Yıldız CHP'den istifa etti!12 izlenme
Şehir hastanelerinde sevk perişanlığı: İki ayrı şehir iki ayrı dram40 izlenme
Türkiye'nin ilk kamyon üreticisi 62 yıllık dev firma iflas etti38 izlenme
Bir alkol grubuna daha dev zam! Viski, votka, cin, tekila...
AKP’deki 'Ekrem İmamoğlu' tartışması dinmiyor!
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz açıkladı: "Atatürk Havalimanı’nın pistlerini kıran şirkete TOKİ’den 8 milyarlık 'Millet Bahçesi’ ihaleleriverilmiş"
İbrahim Kalın'ın Türk Bayrağı ile pozu tartışma yarattı