Home
02 Temmuz 2020 ( 155 izlenme )
Reklamlar

Atatürk'e hakaret eden Jandarma Astsubay Rafi Ceran'a tepki yağdı!


Sosyal medya platformu Facebook’ta Ankara Hasanoğlan Köy Enstitüsü adlı hesabın paylaştığı Atatürk videolarına yorum yapan Rafi Ceran'ın, Atatürk için 'İngiliz ajanı' demesine tepki yağdı.


Rafi Ceran, yorumlarında Atatürk'le ilgili gerçekleri söylemek için Koruma Kanunu’nun kaldırılması gerektiğini söyledi. Rafi Ceran, yorumlarının ortaya çıkmasının ardından Facebook hesabını kapattı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Rafi Ceran adlı jandarma astsubay ekşisözlük'te ve Twitter'da tepkilerin hedefi oldu.

Pek çok kullanıcı, İçişleri Bakanlığı'nın Rafi Ceran hakkında inceleme başlatılıp başlatılmayacağını sordu.

Atatürk'e hakaret eden jandarma astsubaya tepki yağdı

Haziran ayından itibaren Kars Arpaçay Doğruyol Jandarma Karakol Komutanlığı’nda görev yapan Rafi Ceran'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımlarda muhalefet partililere de çirkin ithamlar bulunuyor. 

İşte onlardan bazıları...


https://www.gercekgundem.com/guncel/193857/ataturkehakaretedenjandarmaastsubayraficeranatepkiyagdi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Savcı Sayan 'İstanbul'da belediye başkanı da inşallah Ağrı'yı örnek alır. Ekmeği daha da aşağı indirmek için çaba sarf eder' deyince sosyal medyanın diline düştü! 'Bu hesapla Ağrı batar!' Sapık herif kameralara yakalandı haberi yok ! Sorsan müslmanım der ! Artvin Şavşat’ta işçiler haftalardır direniyor! Mahkeme “işe dönün” dedi, AKP'li belediye dinlemedi İran füzeleri, Katar'daki Lusail Stadyumu semalarında görüldü!