Nazım Hikmet Halk Kütüphanesi, İsmail Hakkı Tonguç Etüt Merkezi, Nene Hatun Çocuk Evi, Bakırköylüler Emekliler Evi ve çocuk oyun alanları bulunan Bakırköy Belediyesi Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi açıldı
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu açılışta konuştu.
Kerimoğlu konuşmasına, "Kuvayi milliyecileri, Atatürkçüleri, devrimcileri yürekten selamlıyorum" diyerek başladı. Kerimoğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan övgü ile bahsetti. Kerimoğlu bu yapıları nasıl yaptıklarını anlattı, emeği geçenlere teşekkür etti.
Kerimoğlu, Bu yapılara bu isimleri neden verdiklerini tek tek anlattı. Kerimoğlu, Kurutuluş Savaşı'nın destenını yazan Nazım Hikmet'in adını yaşatmak istediklerini söyledi.
Kerimoğlu, "bu yapılara bağışta bulunan dernek, kulüp ve vakıflara teşekkür ettim" diyerek Atatürkçü, cumhuriyetçi, halkçı çocuklar yetiştireceklerini belirtti. Kerimoğlu, tek adama ülkeyi, devleti teslim etmeyeceklerini ifade ederek, bunun için de 24 Haziran'a kadar sıkmadık el, girmedik ev bırakmayacaklarını söyledi.
Kerimoğlu, "Adayımız kim olursa olsun, Türkiye'yi yeniden demokrasiyi tesis edecek hanedenı, tek adamı yıkacağız. Adayı sorgulamadan yeniden güçlü demokrasiyi tesis edeceğiz. Bir nefer olarak arkalarından yürüyeceğiz" diyerek "CHP, halkçıdır, kamucudur, halkın hizmetçisi ve emrindedir" ifadelerini kullandı.
Kerimoğlu, "Önce Türkiye'yi, sonra İstanbul'u, Ankara'yı alacağız" dedi.
Kerimoğlu açılışı 23 Nisan olmasından dolayı çocuklara yaptırdı.
işte o konuşma:
İspanya’da yolsuzluk başbakanın ipini çekti!125 izlenme
FETÖ'ye övgüler dizen Bekir Bozdağ kendini böyle savundu!24 izlenme
O manşet yeniden gündem oldu: Minnettarız83 izlenme
İş insanı Sadettin Saran'dan 'imam hatip' isyanı!41 izlenme
Rusya’dan kaçanlar geri dönüyor: ‘Türkiye’de çalışmalarımızın karşılığını alamadık’54 izlenme
TÜİK pes etti, verileri mahkemeye ulaştırdı21 izlenme
Çoban madde madde özür diledi: Aysun Kayacı olacakları 10 yıl önce gördü5150 izlenme
MHP Milletvekili'nden Sedat Peker'e teşekkür18 izlenme