Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 15 Ocak verilerine göre, 384 bin 263 test yapıldı.
Son 24 saatte, 63 bin 967 yeni vaka tespit edildi. Bugün 52 bin 16 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 177 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN UYARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Salgının ilk dönemlerine kıyasla, enfekte olanların daha düşük bir oranı hastaneye yatıyor. Oran düşük olsa da, vaka sayısı çok yükselirse, yatan hasta sayımız bundan etkilenecektir. Bu hastalardan biri siz olabilirsiniz. Tedbir ve aşıyla olumsuz ihtimalleri azaltın” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 14 Ocak verilerine göre, dün 492 bin 438 test yapılmıştı. Dün, 67 bin 857 vaka tespit edilirken, 167 kişi hayatını kaybetmiş ve 56 bin 256 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Sözcü
'Sırtımızı sadece belediye ve devlete dayama hastalığına yakalanmamalıyız'148 izlenme
Ekonomiyi överken “Allah benim ömrümden alsın Erdoğan’a versin” dedi, muhabirin cevabı olay oldu!43 izlenme
'İBB borsası' çözülüyor: "4.5 milyon dolarlık rüşvet talebinin kaydı var"9 izlenme
Ankara'da ekmeğe zam geldi!38 izlenme
Emekli Amiral Semih Çetin: Mağduriyet edebiyatı sığınacakları tek liman120 izlenme
Bakan Şimşek 'sıcak para geliyor' dedi ama Rahip Brunson krizi sonrası en büyük para göçü30 izlenme
Hafize Gaye Erkan'ın istifası: Erdoğan, yeni ifşaattan kaygılanmış31 izlenme
Türkçeyi yasaklayıp sadece Kürtçe hizmet veren işletmecinin cezası belli oldu16 izlenme
Barış Atay'ın 'Sadece Diktatör' oyununa 'sakıncalı' denilerek salon verilmedi!
AKP’li belediye vatandaşın arazisine el koydu!
Cumhuriyet çınarı Muazzez İlmiye Çığ, Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i anlattı 'Biz Türklüğümüzü Atatürk’le bildik'
Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç'ın tutuklanma talebine ret