Baykar adlı firmanın yönetim kurulu üyesi olan, TSK'ya 2007 yılından bu yana İHA satan ve buna SİHA'ları da ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, siyasete girme sinyali de verdi.
Sosyal medyadan muhalefeti hedef alan Bayraktar, "TSK’mızın başarılı operasyonlarında Milli SİHA’larımızın isabetli vuruşlarının yankısı terör destekçisi sözde siyasetçilerden geliyor. teröristleri, terör destekçilerini ve terör sevicileri üzmeye devam edeceğiz. Milli SİHA'larımız ve Roketsan üretimi Milli Akıllı Mühimmat dünyada kendi sınıfının en iyileri. Maliyetleri de dünyadaki emsallerinin 5'te biri. İkisi de dışarıdan tedarik edemediğimiz stratejik teknolojiler. TSK'mız dünyada bu teknolojiyi en etkin kullanan üç ülkeden biri" açıklamasında bulundu.
47 MİLYON DOLAR KAZANDI
Şu anda TSK envanterinde Bayraktarlar tarafından yapılan 12 adet TB2 taktik İHA bulunurken, bunlar için 47 milyon dolar ödendi.
http://haber.sol.org.tr/turkiye/balliihaleduygusalligierdoganindigerdamadidasiyasetegirdi259534
Son toplantıda konuşulanlar ortaya çıktı: 'Dört lider 'Kılıçdaroğlu' deyince Akşener beklenmedik bir tepki verdi'33 izlenme
CHP’nin araştırma önergesine AKP’den ret: AKP hem emekliliği hem de emekli olduktan sonra yaşamayı zorlaştırdı22 izlenme
AKP'li belediyede 'Lale devri': Milyonlar harcadılar!89 izlenme
Murat Çalık: "Bugün hayatımda yeni bir aşamaya gelmiş bulunuyorum"16 izlenme
Sır gibi saklanan 15 Temmuz raporu ortaya çıktı: AKP ile Gülen cemaati deşifre edildi!34 izlenme
Ünlü araştırmacı erken seçimin net tarihini verdi! AKP’nin atacağı her adımı açıkladı20 izlenme
Bingöl’de teröristlerle sıcak temas! Bir şehit iki yaralı170 izlenme
Acun'un kızının adını Adnan Oktar vermiş!506 izlenme