Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Avcil'in AKP'liler karşısındaki pozu tartışma yarattı. “Yeni değil, 14 Mart Tıp Bayramı'nda çekilmişti” dediği fotoda Başhekim Avcil'in AKP Uşak Milletvekili ve aynı hastanenin eski Başhekimi İsmail Güneş ve AKP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar'ı hastaneye gelişlerinde elpençe şekilde karşıladığı görülüyor. Başhekim Avcil, skandal poz için “Lanse edildiği gibi aşırı bir durumum olmaz. Olağan bir karşılama idi” dedi.
Ardından şunları söyledi: “Coronavirüs tedbirleri nedeniyle, karşımdaki tokalaşmak için el uzatmasın diye elimi önde arkada kenetlerdim ya da cebime sokardım. Milletvekili İsmail Bey bu hastanenin de eski başhekimidir. Despot biri değildir. Benden, yardımcılarımdan ya da hastanedeki herhangi bir personelden ‘el pençe divan durun' şeklinde bir talebi yoktur. Çoğu zaman hastanedeki ziyaretlerini sessizce yapar, eşlik etmemizi bile istemez. Sadece milletvekili değil, bakanlar, bakan yardımcıları ve daha pek çok yüksek protokolden kişileri karşılarım. Devlet terbiyesinin gerektirdiği selamı ve sıcaklığı gösteririm.” Avcil, aynı milletvekiliyle birlikte görüntü verdiği ve kendisinin elinin cebinde olduğu bir başka kareyi de paylaştı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bashekimdenelpencekarsilama6634821/
Eğitim Sen duyurdu ''Öğretmenlere Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi dayatması''38 izlenme
Instagram yasağında ağır fatura! Ümit Boyner'den iktidara çok sert tepki56 izlenme
Sansür yasasının ilk günü: Fahrettin Altun'dan 'yalan rüzgarı'31 izlenme
CHP İl başkanlığına taşlı saldırı!21 izlenme
CHP'li vekil, skandalı ortaya çıkardı! İhlalli geçene faiz 4 kat!36 izlenme
Marmaray’daki kavga görüntülerine şahit olan gazeteci: "Mesele göründüğünden farklı"51 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.132 yeni vaka tespit edilirken, 7 kişi hayatını kaybetti, 1.185 kişi sağlığına kavuştu!43 izlenme
Eski İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti23 izlenme
Tarım ve Orman Bakanı'ndan Köfteci Yusuf açıklaması: "Süreç tamamlandı"
Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunan avukat: "Yargılanacaklar"
Sayıştay ortaya çıkardı: Yabancıya sağlık bedava! Kamunun 131 milyon TL alacağı var!
Altının gram fiyatı 1.650 lira seviyesinden işlem görüyor