Kırşehir’de görevden alınan AKP İl Başkanı Muzaffer Aslan’ın yerine, geçen yıl Aralık ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Seher Ünsal atandı.
Ünsal, göreve gelir gelmez, 2 milyon TL’ye parti binası yaptırdı.
Yapılan harcamalar daha önce AKP içinde örnek gösterilen teşkilatlardan olan Kırşehir’de çatlak seslerin yükselmesine neden oldu.
EV YAPTIRDI İDDİASI
Uzun zamandır çalkantılı bir dönemde olan AKP il yönetiminde Ünsal’ın bir yıl içindeki ekonomik değişimi de kulislerde kulaktan kulağa konuşulur oldu.
Şehirde AKP’li Ünsal’ın kendisine bir villa yaptırdığı iddiaları adeta bomba etkisi yarattı.
SINAVSIZ MEMURLUK SKANDALI PATLADI
Yeni İl Başkanı Ünsal, Muzaffer Aslan’ın basın işleri ile özel kalem müdürlüğünü yapan ve daha önce de Kırşehir 26. Dönem Milletvekili Salih Çetinkaya’nın danışmanı olan Birol Bilir ile çalışmaya devam etti. Partide basın işleri, özel kalem gibi görevlerine devam eden Bilir, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildi.
AKP İl Başkanlığında yıllarca görev yapan Birol Bilir’in Vali İbrahim Akın’ın Özel Kalem Müdürü olarak atanmasına kentte AKP’ye oy veren vatandaşlar bile eleştirdi.
İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ
Seher Ünsal’ın göreve gelmesiyle birlikte yönetimde görev verdiği pek çok isimden arka arkaya istifa kararı geldi.
Ünsal’ın il başkan yardımcıları yönetimden istifa ederken istifalar Cumhur İttifakı ortağı MHP’ye de sıçradı.
MHP içinde Ünsal ile çalışmak istemediğini belirten yönetici ve genel başkan yardımcıları da partideki görevlerinden istifa etme kararı verdi.












Yeniçağ
Moğolistan'daki dev hortum beraberinde getirdiği her şeyi aldı! Görüntüler birden çok kez görüntülendi34 izlenme
Açlık sınırı asgari ücrete fark attı, 5 bin liraya dayandı!43 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' liderlerinden Fırat Sarı'nın ifadesi ortaya çıktı: Hesabına gelen paralar 'motivasyon' parasıymış!26 izlenme
Türkiye'nin yangın bilançosu: Sadece hafta sonu 85 yangın!9 izlenme
Aykut Erdoğdu da gözaltında: 418 milyar dolarlık yolsuzluğu tespit etmişti21 izlenme
Aile Bakanlığı Darülaceze’nin parasını dövize yatırmış!193 izlenme
Zarar ettiren müdüre ödül!86 izlenme
Konu teröre gelince kürsüye yumruğunu vurdu14 izlenme
Bilal Erdoğan'ın vakfından 'tekbir' ile yemin töreni 'Allah için öleceğiz'
Emekli ikramiyesi Meclis'te kabul edildi
Çorum'un Kargı ilçesinin Müftü Yardımcısı ve şoförünün bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı !
Sedat Peker işaret etmişti! Mersin Limanı’nda 54 kilogram kokain ele geçirildi