Anasayfa1
01 Mayıs 2021 ( 82 izlenme )
Reklamlar

Bu da oldu: AKP, üyelerine izin belgesi dağıtıyor!


CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, tam kapanmanın ilk gününde AKP Yenimahalle İlçe Başkanlığı'nın üyelerine izin belgesi dağıttığını iddia etti. Belgeyi de paylaştı.



Kaya, AKP Yenimahalle İlçe Başkanlığı'nın önünde güvenlik güçlerinin de tedbir aldığını belirtti.

Kaya paylaşımında, ''Şu anda Ankara AKP Yenimahalle İlçe Başkanlığı açık. Üyelerine izin belgesi dağıttığı iddia ediliyor. Önünde de güvenlik güçleri tedbir almış. Diğer siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıkları da açılabilir mi? Onlar da izin belgesi dağıtabilir mi?'' ifadelerini kullandı.

Yıldırım ayrıca şu belgeyi paylaştı: 

izin.jpg

Kaya'nın paylaşımı ise şöyle:

kaya1.jpeg

https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/budaolduakpuyelerineizinbelgesidagitiyorh180266.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Berat Albayrak hakkında bomba iddia: Oturduğu evin üst katında... Şeker Fabrikaları neden önemli ? Selin Sayek Böke bir bir anlattı ! Emrah Apartmanı’nda çalışmalar sonra erdi: 32 ölü, 15 yaralı İBB'de bir istifa daha! İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı istifa etti!