Türkiye sosyal medya fenomenlerini konuşuyor. Son operasyonların ardından Ticaret Bakanlığı’nın sosyal medyada içerik üreten 600 fenomeni kapsamlı şekilde araştıracağı öğrenildi.
Buna bağlı olarak da içerik üreticilerinden bilgi alacağı belirtildi.
Öte yandan, Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği diğer fenomenlerin hayatlarına dair paylaşımlarda bulunan sosyal medya fenomeni Alp Kılınç tehdit aldığını açıklamıştı.
Kılınç, “Umarım devlet çabucak el atar yoksa gençliğimin baharında bir yerde gasp edilen haklarımızı ararken bir kurşuna gideceğim” demişti.
Alp Kılınç'ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyerek paylaştığı son fotoğraf dikkat çekti.

Fotoğrafta Dilan Polat, Engin Polat, Nez Demir, Eylül Öztürk, Tolunay İlayda Topal gibi fenomen isimler görülüyor.
Kılınç paylaşımının altına "Bu gördüğünüz fotoğraf, sürekli üstüne bastırarak söylediğim tarihlerden çok kısa bir süre önce paylaşılmış bir kare (Kasım 2019). Bu fotoğrafın en önemli özelliği, bu karede bulunan herkesin güzellik merkezi sahibi olup şubeleşip, DubaiGürcistanTürkiye arası gidip gelmeleri ve bir anda zengin olmalarıdır.

Bu ev kimin evi? Eylül Öztürk, bir anda yurt dışına nasıl yerleşti ve Florya’dan 11 tane evi nasıl aldı? Villaları nasıl yaptırdı? Amerika’dan ev alıp nasıl oraya yerleşti? İnstagramda detaylarıyla birlikte paylaşıyorum. Diğerleri gibi bunlarda yurt dışına kaçmadan, gerekli incelenmelerinin yapılması lazım!" yazarak, Bakan Yerlikaya'yı etiketledi, "@AliYerlikaya ihbar istiyordunuz başkanım bende paylaşıyorum sizler de inceleyebilirsiniz" diye yazdı.
Kılınç'ın paylaşımında sosyal medya fenomenleri birlikte görülüyor. Paylaşımda Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir de etiketli. Soruşturmalar Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e de sıçramış, Nez Demir'in mal varlığına el konulmuştu.

Fotoğrafta görülen güzellik merkezi sahibi Eylül Öztürk ise Haziran ayında ABD'ye taşınmıştı.
Engin ve Dilan Polat ailesinin operasyonla tutuklanmasının ardından lüks yaşamlarıyla dikkat çeken diğer fenomenleri ifşa etmeye yönelik paylaşımlarda bulunan Alp Kılınç, Şulemsi, TayyarÖzlem Öz, Neslim Güngen, Nevra Bilem ve son olarak Rabia Toprak'ı paylaştığı için ölüm tehditleri almaya başladığını açıklamıştı.
halktv.com.tr
Biz hala vize reddinde rekor kırarken Avrupa, şeriat ülkesine vize muhafiyeti tanıyacak39 izlenme
Kanal İstanbul piyangosu Albayrak'a da vurmuş!58 izlenme
AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten sahte diploma skandalında itiraf gibi açıklama: "Bir Yıl Önce Fark Ettik"21 izlenme
Tüm yollar Merkez'e çıkıyor: 500 bin dolar ile BES’e girene de vatandaşlık!53 izlenme
Prof. Dr. Kayıhan Pala açıkladı: Gerçek vaka sayısı...126 izlenme
Moto kurye akaryakıt zamlarına böyle tepki gösterdi: "Al benzini, kendin çalış!"48 izlenme
Alevler içindeki İzmir'de Bakanlıktan belediyeye uçak reddi27 izlenme
Gaziantep belediyeleri akraba kadrosuyla dolu: AKP'lilerin çiftliği haline döndü39 izlenme
Almanya'da göç politikasında 'U' dönüşü: Kaçak Türklere kötü haber, demir parmaklık onaylandı
‘Üreten Türkiye’ artık patatesi de ithal ediyor
İstanbul Havalimanı'nı birbirine kattı: "Sen benim babamın kim olduğunu biliyor musun?"
M.Kemal galası ‘ıspanak’ yüzünden iptal oldu