Erdursun, bu ödemenin yalnızca en düşük emekli maaşı alanları kapsayacağını ve 7 bin 500 liranın üzerinde maaş alanların ikramiyeden yararlanamayacağını belirtti.
Erdursun, hükümetin Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla emeklilere özel bir ikramiye vermek için çalışmalarını hızlandırdığını söyledi. Erdursun, “Bu ay emekliler için 5 bin ila 10 bin lira arasında değişecek bir ödeme yapılacak. Bu ödeme, Cumhuriyet Bayramı’nda verilecek ve bir defaya mahsus olacak.” dedi.
Erdursun, bu ikramiyenin yalnızca en düşük emekli maaşı alanları kapsayacağını vurguladı. Erdursun, “Temmuz ayında yapılan yüzde 25’lik emekli zammı, yalnızca kök aylıklara yansıtıldı ve halihazırda 7 bin 500 lira alan milyonlarca emeklinin ücretinde hiçbir artış meydana gelmedi. Bu nedenle, iktidar bu mağduriyeti gidermek için en düşük maaş alanlara özel bir ikramiye vermeyi planlıyor. Bu rakamın üzerinde maaş alanlar ise ikramiyeden yararlanamayacak.” diye konuştu.
Yeniçağ
Youtube yayınında gençlerden Erdoğan'a "128 milyar dolar" tepkisi!40 izlenme
Sen misin İmamoğlu'na beraat veren? HSK atamalarında bir sürgün daha ortaya çıktı7 izlenme
İmamoğlu’ndan öğrencilere ‘nakit yardım’ müjdesi!97 izlenme
AKP'nin hedefinde Gülşen var29 izlenme
Sağlık Bakanlığı corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 330.753’e, can kaybı 8.667’ye yükseldi!54 izlenme
Mega vergi paketinin önemli maddeleri komisyondan geçti!209 izlenme
MHP'li Atila Kaya 'Seçim sonuçları meşru değil, şaibe var !'114 izlenme
Kadına şiddet bitmek bilmiyor! Hem tacize uğradı, hem öldüresiye dövüldü!54 izlenme