Sosyal medyada Öcalan'ın bu videosu paylaşılıyor: "Benim ilk üyeliğim Ülkü Ocakları'na..."
Sedef Kabaş Bahçeli'nin sözlerine isyan etti: "Eğer Devlet Bahçeli'nin söylediklerini siz, ben söylemiş olsaydık... Ooo çoktan evlerimize polis baskını yapılırdı"
İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye 'APO' yanıtı: "Siyaseti milletimizi birbirine düşürmek için kullananlardan Allah bu milleti korusun. Sonra yarın kime vatan haini diyeceğiz?"
Yenidoğan çetesi skandalında çarpıcı detay: Sağlık Bakanı denetimden 3 ay sonra hastaneyi ziyaret etmiş
Bahçeli'nin Öcalan çağrısından sonra dikkat çeken iddia: "Devlet Bahçeli ve Abdullah Öcalan hala çocuğu"
AKP’nin ‘Türkiye Yüzyılı’nda vatandaşın hali! ‘Yarım balık soranlar var, bir levreği ikiye bölmek istiyorlar’
Sağlık Bakanı yandaş medyayı dolaşarak kendini aklamaya çalışıyor: "Bu insanların amacı bebekleri öldürmek değil, bebekleri uzun süre yatırarak hem aileden hem de SGK'dan para almak"
Ümit Özdağ: "Hodri meydan! Siz yanınıza Öcalan'ı alın, biz yanımıza Türk milletini alalım. Erken seçimde sandığa gidelim. Ne mutlu Türk'üm diyene"
CHP'lilerden ölüm hastanelerinde protesto: ‘Bu ülkeden SGK’dan 8 bin TL almak için 12 bebek öldürüldü’
Yenidoğan çetesinin ihmali, bebeği görme engelli yaptı
Bekir Bozdağ'ın dönüşümü: 2011'de "Bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir" den, 2024'te "Kabri cehennem çukurlarından bir çukur, mekanı cehennem olsun"a
FETÖ elebaşı hizmet ettiği ABD'ye gömülecek
FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı Fethullah Gülen'in ölüm anını anlattı, sosyal medyada dalga konusu oldu
FETÖ'ye 'ateşi bol olsun' dedi, kısa sürede milyonlarca kez izlendi
Yenidoğan çetesi 2020 yılında da Eymen bebeği engelli bırakmış! Özel Hastane çetesi mağduru annenin anlattıkları kan dondurdu!