CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturalara yapılan zamların geri alınması çağrısında bulunarak, “Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından CHP il teşkilatları yurdun farklı noktalarında harekete geçerek eylem düzenledi.
halktv.com.tr'de yer alan habere göre CHP, elektrik zamlarına dikkat çekmek için gaz lambası fotoğrafı ile hazırladığı “Zamları geri çek” ve “Zulme son ver” yazılı afişleri partinin sosyal medya hesabından paylaştı. Mesajda, “Millet elektrik faturasını ödeyebilmek için kredi çekiyor. Bu dünyanın neresinde görülmüş? Bu zulme nasıl izleyici kalabiliyorsunuz? #ZamlarıGeriÇek” notu yer aldı.
'Alkol yasağı kalktı' diyen Tekel Bayileri Platformu Başkanı Aybaş'tan yeni paylaşım147 izlenme
AKP'li adayın şirketi olunca, 73 milyonluk işe 752 milyon TL ödeme!89 izlenme
'Babam rüşvet alıyor' demişti: AKP’li başkanın oğlu, kasadaki dolarları çalıp yerine sahtesini koymuş!8 izlenme
HÜDA PAR Meclis’e girer girmez gözünü 6284’e dikti: "Bazı maddeler ayıklanmalı"27 izlenme
Deniz Yavuzyılmaz: "Hazinenin şirkete ödeyeceği garanti tutarı 15 Milyon Dolar+KDV"6 izlenme
Şeker fabrikası kömürcüye gitti!385 izlenme
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘İstanbul’ yanıtı25 izlenme
Sudan'da ikinci ayına giren çatışmalarda 822 sivil hayatını kaybetti.24 izlenme
Dolar 32 liraya yaklaştı, Euro 35 lirayı aştı
İzmir'de yabancı uyruklular tramvaydakileri rahatsız etti, tepki gösterenlere 'dinsiz' dedi! “Buraya şeriat gelsin o zaman görüşeceğiz”
Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanlığını da Meclis çoğunluğunu da kaybediyor!
Bir sigara grubuna daha zam geldi