Anasayfa1
17 Mayıs 2021 ( 82 izlenme )
Reklamlar

CHP'li vekilden yeni bomba! AKP'den vekil aday adayı olan isme de çifte maaş!


CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AKP Milletvekili aday adayı olan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu hakkında bombayı patlattı.


AKP'li bürokratların aldıkları çifter çifter maaşlar dahil kamudaki usülsüzlükleri gündeme getiren CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'dan yeni bomba.

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, AKP Milletvekili aday adayı olan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun Türk Telekom'a ait bir şirkette Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu duyurdu.

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"AK Partili Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun aynı zamanda, TT Mobil İletişim Hiz. A.Ş.'de (Türk Telekom' a ait bir şirket) Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu tespit ettik. Durmak yok, yolmaya devam"


https://www.gercekgundem.com/siyaset/274734/chplivekildenyenibombaakpdenvekiladayadayiolanismedeciftemaas

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP çatırdıyor: İhraç talebinin ardından ilk istifalar geldi AtlasGlobal’den flaş karar! Uçuşlarını durdurdu! Eski başhekimden bir skandal daha: "Başlarım grevinize!" AKP’nin Türkiye kuyruk yüzyılı! Sivas’ta Et ve Süt Kurumu’nun önünde ucuz et için metrelerce kuyruk