Pınarbaşı ilçesi Yukarı Borandere mahallesinde oturan Hacı Göl, geçen günlerde yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Kayseri Şehir Hastanesi’ne başvurdu.
ÇOK SAYIDA KİŞİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Göl’ün hastanede yapılan corona virüsü testi sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine Göl, hastanede tedaviye alındı. Göl’ün yaşadığı Yukarı Borandere mahallesinde nişan töreninin yapıldığının belirlenmesi üzerine mahalleli corona virüsü testinden geçirildi. Çok sayıda kişinin testinin pozitif çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.

“MİLLETİN GELECEĞİNİ YIKTILAR”
Hastanede tedavi altında olan Göl, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı;
*Lütfen bu hastalığı dikkate alalım. Maske, mesafe ve hijyen konusunu unutmayalım. Birilerinin mutluluğunu paylaşmak için kendi hayatınızı karartmayın.
*Ben çocuklarımın yüzüne bakamadım, sarılamadım. Çıkıp çıkmayacağım belli değil. Düğün, nişan böyle şeylere arkadaşlarınızı çağırıp kimsenin hayatını, yuvasını yıkmayın.
*Bizim köyde ‘bir nişan yapalım’ dediler. 300 hane köy karantina altında. Perişan bir durumdalar. Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar. DHA
İran, Irak’taki ABD üslerini füzelerle vurdu!75 izlenme
CHP'den 'Üç Fidan' için Taksim'den Dolmabahçe'ye yürüyüş! "Atatürk'ten Deniz'e tam bağımsız Türkiye"15 izlenme
Asgari ücret beklentisi patronlara soruldu: Ankette çarpıcı sonuç ortaya çıktı27 izlenme
Vatandaşın faturasından vazgeçemeyen TRT’nin ince hesabı!75 izlenme
Devletle işim yok diyen Bilal Erdoğan ne iş yaptığını açıkladı47 izlenme
Tabip Odası’ndan hayati uyarı!86 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 9.528 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.169.951’e, can kaybı da 45.840’a yükseldi!50 izlenme
İstanbul Valiliği'nden 'İmamoğlu' yasağı13 izlenme