İstanbul’da 3 gün önce Covid19 testi yaptıran ve sonucu çıkmadan dün Diyarbakır’a doğru otobüsle yola çıkan Süreyya Ç., yoldayken hastaneden gelen telefonla corona virüsü testi sonucunun pozitif olduğunu öğrenişti.
Süreyya Ç., durumu muavine bildirdi. Bunun üzerine otobüs şoförü Süreyya Ç.’yi otobüsle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bıraktı. Süreyya Ç. otobüsten inerken, muavin Zafer Demir de valizini taşırken kendisine yardım etti.

Foto: İHA
Süreyya Ç. o sırada eldiven ve maske takmayan Demir’i, kendisiyle ilgilendiği için alnından öpüp, 50 TL para verdi. Süreyya Ç. hastanede karantinaya alındı.
Tekrar Diyarbakır’a doğru yola çıkan otobüs de durumun emniyet ekiplerine bildirilmesinin ardından Bolu’da durduruldu.

Foto: İHA
Dün akşam saatlerinde Bolu’da durdurulan otobüstekiler, Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi’ne getirildi.
Otobüste bulunan 5’i çocuk 27 yolcu ile 3 personele, otobüsten sırayla indirilerek corona virüsü testi yapıldı. Otobüstekiler, daha sonra yollarına devam etti.
Süreyya Ç.’nin alnından öptüğü muavin Zafer Demir ve otobüstekilerin corona virüsü testlerinin sonucu negatif çıktı. Testlerin sonuçları otobüstekilerin bulundukları illerdeki Sağlık Müdürlüklerine gönderildi. (DHA)
İkinci EYT dalgası mı geliyor?33 izlenme
Fezlekeler için ilk adım atıldı: Dosyalar adliyelere gönderilecek, 28'i Kılıçdaroğlu'na ait24 izlenme
Fitch Türkiye’nin notunu düşürdü135 izlenme
Sinan Ateş'in annesi Bahçeli’ye ateş püskürdü: "70 yaşındayım hiç korkum yok"37 izlenme
Ukrayna işgali çıkmaza girerken Ruslar bu soruyu soruyor: Savunma bakanı nerede?80 izlenme
Pakize Ana’yı önceki paşa övmüştü, şimdiki azarladı6 izlenme
Akpınar hakkında ‘silahlı isyana tahrik’ fezlekesi1641 izlenme
AKP’li belediye başkanı hurdaya çıkarmıştı, yeni başkan tamir ettirip kullanmaya başladı!463 izlenme
Serdar Ortaç'tan ilk açıklama: "Nasıl bir illetse bu, herkesten özür diliyorum. Evimi barkımı aldı, paramı aldı, evliliğimi aldı, sağlığımı aldı bir de adliyeye düşürdü"
Tutuklu muhtarların yakınlarından AKP Çorum il başkanlığı önünde 'istifa' çağrısı! "AKP İl Başkanı Murat Günay, muhtarlarından bir tanesinin amcasının kızına sarkıntılık yapıyor"
Cübbeli Ahmet'ten Fatih Altaylı üzerinden skandal sözler: 'Bir kısmı hapse değil mezara girdi'
Türkiye’nin yeni nüfusu belli oldu