Demokratik Sol Parti'nin (DSP) 14 Mayıs seçimlerine AKP listesinden girip, cumhurbaşkanı adaylığında da Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesi parti tabanında tepki çekmeye devam ediyor.

DENİZLİ İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ
Partide son olarak Denizli İl Başkanı Yaşar Kayrakçı istifa etti. Bugün Denizli'deki Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyen Kayrakçı, parti yönetimini sert bir dille eleştirerek istifa kararı aldığını açıkladı.
"MİLLET İTTİFAKI'NA DESTEK VERECEĞİZ"
Denizli'den yayın yapan Denizli Bülten'in haberine göre; "Bizler Millet İttifakı'na destek vereceğiz. Koltuk uğruna partimizi ne hale getirdiler. Merhum genel başkanımız Bülent Ecevit'in kemiklerini sızlatıyorlar" diyen Kayrakçı, DSP lideri Önder Aksakal'ı çok sert sözlerle eleştirdi.
"KOCA PARTİYİ ÜÇ KİŞİ PAZARLAMAYA KALKMIŞ"
Kayrakçı, "Koca partiyi üç kişi pazarlamaya kalkmış. Ecevit bugün yaşamış olsaydı desteğini CHP'ye verirdi. Ülkemiz çok zor bir seçimden geçecek. Bu sıradan bir seçim değil" dedi.
Yeniçağ
Ayşe Barım 1 ayda 4 kez hücresinde baygın halde bulundu9 izlenme
MESEM'de çocuk ölümlerini protesto eden 16 öğrenci tutuklandı5 izlenme
Mansur Yavaş: "Bizim için ‘Çalıyor ama çalışıyor’ diyemeyecekler"30 izlenme
Twitter Dosyalarından yeni ifşa!22 izlenme
AKP'nin Eylül karnesi belli oldu: Yüzde 10'lara kadar düştü6 izlenme
Aylık gelirinin 200 bin TL olduğunu açıklayan Dilan Polat’ın alışveriş videosu gündem oldu!41 izlenme
Akademide nokta atışı ilanlar tam gaz34 izlenme
Akıl alır gibi değil, yine aynı sebep! Kız isteme törenine corona virüsü de geldi, mahalle karantina altına alındı!113 izlenme