Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolasıyla kamu kurum ve kuruluşlarına Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı. Ancak Elazığ Valiliği’nde ise Atatürk posterli Türk bayrağı ters bir şekilde asıldı.
Atatürk posterli Türk bayrağının ters asılmasına tepki gösteren CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, “Cumhuriyet Bayramının 97. yıldönümü dolasıyla valiliğin önüne gittik. Binaya bir baktık ki, Atatürk posterli Türk bayrağı ters bir şekilde asılmış. Uyarılarımız üzerine düzeltildi ve ipin koptuğu için ters durduğu söylendi. Ancak sabah vali, o şekilde tören yapmış. Hiç kimse farketmedi mi? Atatürk’e ve Cumhuriyet’e yapılmış en büyük ayıp. Valilik, konuyla ilgili soruşturma başlatmalıdır. Konunun takipçisi olacağız” diye konuştu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/cumhuriyetin97yildonumundetepkicekengoruntuler1787033
Tarık Akan’a yakışır anma76 izlenme
AKP'ye yakın anket şirketinden Erdoğan'a kötü haber!5788 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 18.796 yeni vaka tespit edildi, 23.242 kişi sağlığına kavuşurken, 171 kişi hayatını kaybetti!41 izlenme
Ekonomi tepe taklak! Bütün sistem çöktü, faizler fırladı, dolar rekor kırdı!197 izlenme
Prof. Dr. Mustafa Cankurtaran "Ankara, Vuhan oldu!"83 izlenme
Konya'da mahalleli MHP’li belediye binasını bastı!39 izlenme
TRT canlı yayınında spiker Kerem Öncel'e olay gönderme: "Karakter sandalye üzerinde yükselmiyor…"48 izlenme
Erbaş ailesi milyonların açlığından habersiz: ‘Saçmalamayın arkadaşlar! Açık büfede sadece yıkanmış sebze yerim’46 izlenme
Yakın adamlarına operasyon yapılmıştı: Süleyman Soylu’nun avukatına Erdoğan’dan ballı görev
Türk bilim insanlarından meme kanserine yeni ilaç
Koronavirüs tedavisi gören gazeteci verilen kahvaltıya isyan etti! "İnsanlar bu beslenmeyle mi sağlıklarına kavuşacaklar?"
Sinan Ateş davasında yarın mütalaa açıklanacak