Diyanet'in 3 ayrı dergisinde 30 Ağustos Zaferi'ne geniş yer verildi. Dergilerde Atatürk'ün fotoğrafları yer aldı, ulu önderi övücü yazılar kullanıldı. Diyanet'in 3 ayrı dergisinde yayınlanan yazılarda, “Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın başkomutanlığında Dumlupınar'da zafer kazanıldı. İşgal birliklerinin vatanımızı terk etmesi bu zaferle başlar ve bu nedenle 30 Ağustos'u Zafer Bayramı olarak kutlarız'' denildi.
BÜYÜK TAARRUZU ANLATTILAR
Diyanet Aile Dergisi'nde ise “Gazi Mustafa Kemal, başkomutanlık yetkisiyle Büyük Taarruz öncesi gerekli çalışmalara başlanmasını sağlar. Taarruzun hareket yeri ve saati sır gibi saklanmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Paşa ve yanındaki bir iki yakın mesai arkadaşından başka kimse haberdar olmamıştır. Genelkurmay Başkanı Fevzi Paşa ile Milli Savunma Bakanı Kazım Paşa, iki kilit ismi olarak vazifeyi ifa ederler'' ifadeleri yer aldı.
Sağlık çalışanlarına tehdit iddiasında tutuklama!35 izlenme
Sinan Ateş cinayeti Meclis'e taşınıyor19 izlenme
Hükümetin memur ve emeklilere teklifi: "İlk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için 9" | Memur-Sen'den yanıt geldi: "Mümkün değil!"24 izlenme
CHP'den YSK'ya çok sert tepki: Başkan ve müdürlerin kusuru yok ise...55 izlenme
Ülke ekonomisinde son nokta! Bu şehrin 3'te 1'i icralık!214 izlenme
‘Sürtük’ sözü suç sayılmadı!37 izlenme
Bursa'da üretilen Sultan Su Arapça etiketle su satmaya başladı34 izlenme
İlaca yüzde 20 zam!47 izlenme
Akşener'in "Yerel seçimlerde her parti ayrı ayrı oy kullansın" çağrısı siyasette nasıl yankı buldu?
6 yıldır kanserle mücadele eden ünlü sunucu Deborah James vefat etti.
İstanbul'dan Hatay'a uçuşların seçim sonrasına kadar durdurulduğu iddia edilmişti, THY Genel Müdürü Ekşi'den 'NOTAM' yanıtı
Türk Milleti’nin 29 Ekim’de hangi bayramı kutladığını biri çıkıp Ankara’ya anlatsın!