Dar gelirli yaşam savaşı verirken yüksek bütçesi, fahiş harcamaları, şatafatlı toplantılar ve lüks araçlarıyla gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın, “Bana bir Audi’yi bana çok gördüler” dediği Audi A8 aracı sır oldu... CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel 9 ay önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, Audi aracın model ve yılını, günlük ve aylık kira bedelini sordu. Soru yanıtsız kaldı.

Diyanet garajında Erbaş’ın kullandığı otomobiller şöyle: Bir Mercedes, bir zırhlı Mercedes, bir kırmızı TOGG, bir Mercedes Vito.
DİN ADAMINA YAKIŞAN...
Adıgüzel, “Aracın akıbeti belli değil. Bu olay ‘Ayıp Audi’ vakasından ‘Kayıp Audi’ vakasına dönüştü” dedi. Adıgüzel, “Bu aracın marka, model ve model yılının ne olduğu, bedelinin ne kadar olduğu ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın envanterinde kayıtlı ya da kiralık kaç araç olduğunu sordum. Aradan 9 ay geçmesine rağmen cevap alamadık. Din adamına ve Diyanet kurumuna halka kuruşu kuruşuna hesap vermek düşer” diye konuştu.
Sözcü
Mehmetçiklerin Yemin Töreninde zeybek oynarken çekilen görüntülerini büyük beğeni yağdı!33 izlenme
KHK’da AKP’lilerin de kafası karışık: Anayasa Profesörü Burhan Kuzu dahi 15-16 Temmuz’u kapsadığını anlamamış!237 izlenme
Yunanistan'da: "Türk halkı dost mu düşman mı?" anket yapıldı, sonuç oldukça şaşırtıcı34 izlenme
Vatandaşlık alan Afgan, iki eşini de nüfusa kaydettirmiş!35 izlenme
100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar20 izlenme
İhracı istenen teğmenleri TBB Başkanı Sağkan savunacak13 izlenme
Bakan Nebati; " Bankacılık Sektörümüz Gayet İyi"21 izlenme
Tarık Akan’a yakışır anma76 izlenme