Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı TELE1’de Gündem Özel programında İnan Demirel’in sorularını yanıtladı. CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğu ve iddianameleri hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Tahsin Ocaklı, İmamoğlu’nun Ekim ayında serbest bırakılma ihtimalini yüzde 100 olduğunu söyledi.
ERKEN SEÇİM ÇIKIŞI
Sözlerine devam eden CHP’li Tahsin Ocak erken seçim hakkında da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Tahsin Ocak “Muhtemelen önümüzdeki yılın sonbaharında Türkiye bir erken seçim görecektir” dedi.” dedi.
Ocak açıklamalında şu ifadeleri kullandı:
Burada şunu yapmaya kalabilir iktidar. Tutukluluk halini sona erdirebilir ama siyasi yasak getirmek için çaba da göstereceklerdir. Ama getirecekleri siyasi yasaklar ve diğer çabalarınız sonuç vermeyecek. Muhtemelen önümüzdeki yılın sonbaharında Türkiye bir erken seçim görecektir” dedi.
TELE1
HAMAS'tan otoyolda katliam! Yoldan geçen sivillere yakın mesafeden ateş ettiler
Tarkan’ın Geççek şarkısına ünlü isimlerden yorum yağdı!
Özgür Çelik: "Türkiye'de mevcut azınlık iktidarının arkasına hizalanmayan her parti, her kurum saldırı altındadır. Alınan karar CHP'nin iktidar yürüyüşünü durdurma çabasıdır"
Doğalgaz sonrası elektriğe zam kaçınılmaz!
Devlet Demir Yolları'na holding sahibi genel müdür!
'Türkiye nereye gidiyor?' sorusu üzerinden gündeme damga vuracak Erdoğan analizi!
Halk 10 yıldır Nas’ın altında kaldı
Ankara'yı parsel parsel peşkeş çekip Anıtkabir'i imara açan Melih'in FETÖ arşivi !
AKP'li Belediye esnafa verilmesi gereken paraya konmuş! Lokantacılar skandalı ortaya çıkardı!
İmamoğlu: İstanbul’u geziyorum, yoksulluğu size anlatamam