Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, ve İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu.
İmamoğlu, "Bir an önce hukuka dönülmeli, bu yanlış gidişata son verilmelidir. Bu sürecin Türkiye’ye hiçbir fayda getirmeyeceği çok açık" dedi.
İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Bu duvarlar, sadece beni değil; adalet talebini, ifade özgürlüğünü ve demokrasiye inancı hedef alıyor.
Haksızlığın, hukuksuzluğun, susturma çabasının simgesi hâline gelen Silivri’de, vicdanını kaybetmemiş herkesle omuz omuzayız.
Bir an önce hukuka dönülmeli, bu yanlış gidişata son verilmelidir.
Bu sürecin Türkiye’ye hiçbir fayda getirmeyeceği çok açık."
Dervişoğlu da Silivri ziyareti sonrası, "Zulmün adresi, muhalif sesin bedeli Silivri'de, Sayın Ekrem İmamoğlu'nu ve Sayın Fatih Altaylı’yı ziyaret ettim. Milletimize selamlarını iletiyor, haksız, hukuksuz ve usulsüz ilerleyen bu sürecin Türkiye'ye hiçbir şey kazandırmayacağını bir kere daha vurguluyorum." açıklamasını yapmıştı.
Tele1
Erdoğan o altınları İsviçre'ye mi götürdü?237 izlenme
ABD medyasından Erdoğan yorumu: Biden’ın dikkatini çekmek için çaresiz gözüküyor51 izlenme
Emniyette elektronik kelepçe kalmadı! İhaleye çıkıldı27 izlenme
Eski AKP'li Kocabıyık'tan partisine sert çıkış: "İşi Yüzsüzlüğe vurdular"11 izlenme
Rahmi Turan kaynağını da açıkladı: Talat Atilla183 izlenme
Yavaş ile Malatya'da açıkladı: Kılıçdaroğlu'ndan deprem bölgesine vergi sözü35 izlenme
Gazeteci İsmail Saymaz: Her birinin kalbinde bir Fatih Tezcan var129 izlenme
Bunu söyleyen AKP üyesi 'AKP teşkilatları olası seçim kaybetme durumunda iç savaş çıkaracak insanlar yetiştiriyor!'66 izlenme