Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, ve İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu.
İmamoğlu, "Bir an önce hukuka dönülmeli, bu yanlış gidişata son verilmelidir. Bu sürecin Türkiye’ye hiçbir fayda getirmeyeceği çok açık" dedi.
İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Bu duvarlar, sadece beni değil; adalet talebini, ifade özgürlüğünü ve demokrasiye inancı hedef alıyor.
Haksızlığın, hukuksuzluğun, susturma çabasının simgesi hâline gelen Silivri’de, vicdanını kaybetmemiş herkesle omuz omuzayız.
Bir an önce hukuka dönülmeli, bu yanlış gidişata son verilmelidir.
Bu sürecin Türkiye’ye hiçbir fayda getirmeyeceği çok açık."
Dervişoğlu da Silivri ziyareti sonrası, "Zulmün adresi, muhalif sesin bedeli Silivri'de, Sayın Ekrem İmamoğlu'nu ve Sayın Fatih Altaylı’yı ziyaret ettim. Milletimize selamlarını iletiyor, haksız, hukuksuz ve usulsüz ilerleyen bu sürecin Türkiye'ye hiçbir şey kazandırmayacağını bir kere daha vurguluyorum." açıklamasını yapmıştı.
Tele1
Kadınlar erkeklerden daha az kazanıyor55 izlenme
Geçen sene 2 lira olan tohumluk soğan, bugün 25 lira!161 izlenme
Van'da ikinci çığ faciası: Can kaybıı 33'e yükseldi68 izlenme
#MansurYavaş, AKP dönemindeki 3 katrilyonluk yolsuzlukları tek tek açıkladı ve 40 dosyayı savcılığa verdiklerini duyurdu!44 izlenme
Ekrem İmamoğlu rekor kırdı! 11 saatte 631 bin #herşeyçokgüzelolacak938 izlenme
Bu da oldu! Vatandaş alamayınca kasap kırmızı et satmayı bıraktı30 izlenme
Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı19 izlenme
Avukatların İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarını kapatma hamlesine CHP'den yanıt24 izlenme