Elektriğe yılbaşında yüzde 8.8 zam yapılmıştı. Yapılan zammın ardından meskenler için elektriğin bir kilovatı 36.1371 kuruş olarak belirlenmişti. Bugün ise yapılan yüzde 2.7’lik zam ile bir kilovat elektriğin kuruşu 37.1251 kuruşa çıkarıldı.
EPDK kararına göre; EPDK Türkiye Elektrik Ticaret Taahhüt AŞ (TETAŞ) tarafından dağıtım şirketlerinin teknik olmayan kayıp enerji satışları ile görevli tedarik şirketlerine yapılan satışlarda, elektrik toptan satış fiyatı kWh başına 14.1 kuruş olacak.
Kararla, dağıtım şirketlerine genel aydınlatma kapsamında yapılan satışlarda söz konusu tarifenin, kWh başına 21.81 kuruş olarak uygulanması da hüküm altına alındı.
Açıklamada, “Görevli tedarik şirketlerinden elektrik enerjisi alan iletim sistemi kullanıcısı tüketicilere uygulanan tarifelerin, TETAŞ tarafından iletim sistemine doğrudan bağlı tüketicilere uygulanmasına devam edilmesine karar verildi.”

Süleyman Soylu Taksim'de saldırı olduğunda Suriye'de briket ev açılışındaydı! Ümit Özdağ: "Süleyman o sırada Suriyelilere ev dağıtıyordu"47 izlenme
Kanserle savaşan 79 yaşındaki yurttaşın elektriği kesildi, faturaları ödemesi için de bir hafta süre verildi!51 izlenme
AKP'li belediyeden 'kamulaştırma harcamalarında kullanılmak' için 127 milyon TL'lik borçlanma talebi!104 izlenme
Güllü'nün kesin ölüm nedeni belli oldu19 izlenme
Emekli ve memur zammında oranlar değişti: 20 Milyon kişi merakla bekliyor57 izlenme
AKP'li vekillerin 'çoklu baro' çaresizliği: "Beyefendi talimat verdi, yapacak bir şey yok!"86 izlenme
CHP'den 'erken seçim' açıklaması: Net tarih verildi!19 izlenme
FETÖ kumpasını yendi korgeneral oldu!286 izlenme
Annesinin ölüm haberini alınca hastanedeki doktorları tek tek dövdü
Başkentgaza’a özel yasa çıkarmışlar!
Türkiye iki Suriye uçağını düşürdü ! İşte ilk görüntüler
İBB Meclisi'nde AKP'lilere verilen milyonlarca liralık usulsüz bursla ilgili gerçeği Tarık Balyalı kalem kalem açıkladı!