Enflasyon tüm dünya arttı fakat en çok artışın yaşandığı ülkelerin başında Türkiye geliyor. İngiltere’de ise Ulusal İstatistik Ofisi (ONS)'nin açıkladığı verilere göre yıllık enflasyon Nisan ayında yüzde 9'a ulaştı.
TÜİK Türkiye'de enflasyonun yüzde 69,97 olduğunu açıklasa da ENAG’ın verilere göre Türkiye’de enflasyon yüzde 156,86 olarak hesaplanmıştı.
Emekli Tuğamiral Türker Ertürk enflasyonla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu. Ertürk, “İngiltere’de hükümet kazancına bakılmaksızın her eve 400 Sterlin, geliri düşük olanlara 400’ün üzerine 650 Sterlin daha, emeklilere ise 350 Sterin ödeyecek enflasyona karşı insanları rahatlatmak için. Biz de ise daha fazla ezmek için zamlar ve soygun var!” ifadelerini kullandı.
İBB’nin ihtiyaç fazlası araçları için 13 soruluk araştırma221 izlenme
Kırşehir'in Mucur ilçesinde AKP'liler MHP'lileri pusu kurarak hastanelik etti !230 izlenme
İstanbul Şişli'de ambulans trafikte kaldı, dakikalarca yolun açılmasını bekledi29 izlenme
Silahlı saldırıda öldürülmüştü: Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında yeni gelişme75 izlenme
Ekonomik kriz sebebiyle insanlar artık süt ve tereyağı çalmaya başladı!132 izlenme
Türk maden devi iflasın pençesinde22 izlenme
Eczacılar isyanda! "Tükendik, eczanelerimizi kapatabiliriz, iflaslar an meselesi"43 izlenme
Türkiye'deki Suriyelilerin nüfusa oranı yüzde 5'e yaklaştı!51 izlenme