Emeklilerden “türkülü” protesto! “Saraydaki tok yatar, emekliler aç yatar”

31 izlenme 28 Ocak 2024
Reklamlar

CHP’nin düzenlediği İstanbul Emekliler Buluşması’nda emekliler, maaş zamlarının yetersizliğini söyledikleri türküyle protesto etti.



CHP İstanbul İl Başkanlığı, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde İstanbul Emekliler Buluşması adıyla bir etkinlik düzenledi.

Emekli maaşlarına yapılan zammın yetersizliğini dile getiren emekliler türkülü protesto gerçekleştirdiler.

O anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “”Saraydaki tok, emekli aç yatmayacak!” Yoksulluğa mahkum edilen, kent yoksulluğunu en derinden yaşayan emeklilerimiz ile bir aradayız” ifadelerini kullandı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nevşehir’de Hacı Bektaş Derneği’ne asılan ‘üç maymun’ gece yarısı indirildi 2 hamburgere çılgın fiyat! İngiliz turistin Türkiye'de yediği hamburgerin fiyatı İngiltere'de gündem oldu Şehir hastanesinde skandal görüntü! Cumhuriyetin kurucusuna yer verilmedi Tunus Türkiye'den giden yüzlerce ton patatesi iade etti