Home
11 Ocak 2024 ( 42 izlenme )
Reklamlar

Epstein davası Türkiye'ye uzandı: Bakan iddiaları yalanladı


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Epstein davasında Türkiye’den çocukların kaçırıldığı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.



ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapiste ölü bulunan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein davasında Türkiye’den çocukların da kaçırıldığı iddia edildi. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş iddialara ilişkin, "Depremzede bin 912 çocuktan bir tanesi bile kayıp değil” dedi.

NE OLMUŞTU?

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlarıyla yargılanan Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein'in yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

Kamuoyuna açılan mahkeme belgelerinde, mağdurlardan Virginia Roberts’ın açtığı davada 1972 doğumlu bir Türk olan B.K.’nIn adı da geçmişti.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vekil adayından vatandaşa 'Saygısız köpek, şunu aldırayım da buradan, kes sesini şerefsiz !' Eski Kültür Bakanı'yla Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'nın kavgası yargıya taşınıyor Köklü meşrubat markası Aroma konkordato ilan etti, neyi var neyi yok satıyor AKP'li TBMM Başkanı Şentop 'FETÖ araştırılsın' önergesini işleme koymadı! İşte gerekçesi