Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 48 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.
2014 yılında Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) aday olduğu dönem AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok’a FETÖ iddiasında bulunduğu ortaya çıktı.
ERDOĞAN ADAY GÖSTERİNCE SİLDİLER
Star Gazetesi’nin FETÖ suçlamasında bulunduğu haber gündem olunca haber içerisindeki ilgili kısımlar kaldırıldı.

Gazeteci Barış Terkoğlu’nun paylaşımına göre mevcut durumda silinen haber şu şekilde:

KRT Tv ekranlarında yayınlanan Takipçi programında Çiğdem Akdemir, silinen haberlere dikkat çekti.
Akdemir haberin silinmesine ilişkin "İktidara yakın medya olan Star Gazetesi'nin 2014 yılında yapılmış ve bir anda silinen haberlerini gördük. Bu da Adalet ve Kalkınma Partisi içersinde bir kaynama olduğunu yorumlatabilir bize. Memnun olanlar, başka isimleri isteyenler gibi çeşitli klikler var gibi görünüyor" yorumunu yaptı.
Akdemir, "Star Gazetesi 4 Mart 2014 yılında yapmış haberi. Haberde Turgut Altınok 'Uzun boylu adamla hesaplaşacağız' diye bir ifade kullanıyor. Anti Erdoğan propagandası yaptığına dair Star Gazetesi'ndeki haber. Google'dan aradığınız zaman haberin başlığını buluyorsunuz ama ona tıkladığınızda bambaşka bir haberle karşılaşıyorsunuz. Sizi yönlendirdiği adres ise adaylar belli oldu denilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapmış olduğu açıklamalar karşınıza çıkıyor" ifadelerini kullandı.
KRT
Diyanet’e matbaa harcaması için 563 milyon TL israf bütçesi22 izlenme
Bakan Soylu açıkladı: Van'da arama çalışmaları durduruldu114 izlenme
Asiye'nin ailesi hakkında suç duyurusu!63 izlenme
KYK 'yurt yok' dedi, yüzbinlerce öğrenci tarikatlara teslim edildi!95 izlenme
Erdoğan'dan, 15 Temmuz kumpası sonrası yeni kumpas sinyalleri geliyor !700 izlenme
Türkiye Narin için ağlıyor... Sosyal medyada mesaj yağıyor30 izlenme
Erdoğan 'sabit ücretle çalışanları ezdirmedik' demişti, görüntüler Mersin'de bir Halk Ekmek büfesi önündeki ucuz ekmek kuyruğundan!53 izlenme
Canlı yayında şarlatanlardan cin çağırma rezaleti ! Artık Yeni Türkiye böyle !448 izlenme
Kasa boşaldı, yeni vergiler bekleniyor
Kuvayi Milliye düşmanı İskilipli Atıf'ın anılmasından sonra CHP binasına saldırı!
Sultan Özcan ve Cahit Kırkazak HDP'nin yeni eş genel başkanları oldu:
Erdoğan’ın peş peşe yaptığı ‘açılışların’ perde arkası ortaya çıktı: Hiçbiri açılmamış!