Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın boykot çağrısına rağmen Hulusi Akar ve Süleyman Soylu’nun Kurban Bayramı’nda kullandığı telefonlar dikkatten kaçmadı.
ABD ile Türkiye arasındaki rahip Brunson krizinin ardından ABD, Türkiye’ye yönelik yaptırım kararı almıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise bu yaptırım kararlarını yanıtsız bırakmamış ve ABD’ye yönelik boykot çağrısında bulunmuştu. Erdoğan’ın boykot çağrısında iPhone’u hedef alması ise dikkat çekmişti. Erdoğan boykot çağrısında “Amerika’nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların IPhone’u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venüs Vestel var"ifadelerini kullanmıştı.
Erdoğan’ın bu çağrısının ardından iPhone marka telefonlarını parçalayan AKP’li ve MHP’li milletvekilleri, il başkanları, parti yöneticileri oldu.
AKAR AÇTI IPHONU'U...
Ancak bugün medyaya yansıyan görüntüler, Erdoğan’ın boykot çağrısının en yakınları tarafından ciddiye alınmadığını gösterdi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kurban Bayramı’nın ilk gününde, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarıyla birlikte Yüksekova'daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’na gitti. Bayramlaşma töreninden sonra Mehmetçikle kahvaltıda bir araya gelen Bakan Akar, iPhone marka telefonundan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Erdoğan’ın bayram mesajını Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nda görevli askerlere iPhone telefonundan dinletti.
SOYLU DA IPHONE'LA ARADI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bayramın ilk günü Kato Dağı’ndaki üs bölgesinde askerleri ziyaret etti. Soylu ziyareti sırasında Erdoğan’ı, iPhone marka telefonundan aradı. Erdoğan telefon aracılığı ile askerlerin Kurban Bayramını kutladı.
https://www.siyasetcafe.com/soyluveakarbayramaiphoneilegirdi39076h.htm
Büyükçekmece Adliyesi'nde vurgun yapan memurun annesi konuştu: "Oğlumu maşa olarak kullandılar"15 izlenme
Ankara Üniversitesi’nde olaylar sürüyor! 'Ülkücü' olduğu öne sürülen bir şahıs, öğrencilere bu kez bıçakla saldırdı!64 izlenme
Tzob Başkanı kurban fiyatlarını paylaştı: sığırlar 15 bin ile 60 bin lira, küçükbaşlar ise 2 bin lira ile 8 bin lira arasında98 izlenme
Ali Erbaş'ın bitmez kini devam ediyor! Cumhuriyet dönemini hedef aldı, dediği yine doğru çıkmadı! İlk imam hatip 1924'te açıldı35 izlenme
Yine Zam! Benzin ve LPG’de Zam Yine Kapıda Biri 23 Lira Sınırına Yaklaşır İken, Diğeri ise 11 Lirayı Aşacak28 izlenme
CHP’li Yarkadaş: Bu satıştan dolayı yargılanacaksınız575 izlenme
Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ) yönetimi de iyi kazanıyor! Bu nasıl tasarruf?70 izlenme
AKP'den TÜGVA ve TÜRGEV'e hibe!39 izlenme