
Görüşmede genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yanı sıra, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler çerçevesinde bir ufuk turu yapılacağı öğrenildi. Muharrem İnce daha önce yaptığı açıklamalarda, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının TV'den öğrenilmemesi gerektiğini söylemiş ve bu makama CHP Genel Başkanının aday olması gerektiğini vurgulamıştı.
Bugün yapılacak görüşmede de İnce'nin Kılıçdaroğlu'nun aday olması yönünde görüş iletmesi kuvvetli ihtimal olarak görülüyor. Görüşmede İnce açısından Cumhurbaşkanlığı ya da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunun gündeme gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. İnce daha önce CHP Genel Başkanlığı için mücadelesinin süreceğini açıklamıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erkensecimoncesichpdesurprizgorusme2361539/
Kızılay, kan fiyatlarına büyük zam yaptı! İşte bir torba kanın fiyatı42 izlenme
Depremde yıkılan İsias Otel’le ilgili AKP'li sahibi dahil 4 şüpheli yakalandı54 izlenme
Yarından itibaren simite zam geliyor!31 izlenme
Göz göre göre katliam! Yeşil alanlar adeta yok oldu!40 izlenme
Berat Albayrak ‘vergi, taban, Özge Ulusoy’ yazan mühendisi şikayet etti, mühendis hakkında yakalama kararı çıktı354 izlenme
MHP'den “Seçim mi geliyor” dedirten ÖTV teklifi!7 izlenme
Benzincide çalışan bir pompacı zamların etkisini böyle gözler önüne serdi! 1 TL tutarındaki benzinin miktarını görünce şok olacaksınız!76 izlenme
İsyan etti: "İnternette 100 - 200 TL'ye satılıyor"7 izlenme
35 kişiye mezar olmuştu: Tutuksuz müteahhit suçu zemine attı
MHP'lilerin ağzı fren tutmuyor... Bu nasıl bir benzetme?
Bakan Koca açıkladı: 24.317 yeni vaka tespit edildi, 23.273 kişi sağlığına kavuşurken, 189 kişi hayatını kaybetti!
İhraç edilen teğmenden Türkiye derecesi