Mafya ve çetelerin siyasetin ve bürokratın yol vermesi sayesinde faaliyet yürüttüğüne dikkat çeken Saçan, "Eğer bir yerde hırsızlık varsa, oradaki karakolda görevli emniyet amiri ya bu hırsızlığa ortaktır ya da acemidir. Eğer bir ülkede mafya varsa, iktidar ya bu işin ortağıdır ya da acemidir" ifadelerini kullandı.
'Kabadayılık' diye bir şeyin söz konusu olmadığını belirten Adil Serdar Saçan, "O kendine kabadayı diyenlerin teşkilatları, arkalarında organizasyonları yok mu?' diye sordu.
Türkiye'nin bugün şiddet açısından 90'lara dönmesinin mümkün olmadığını belirten Saçan, "Ancak yolsuzluk bakımından 90'lardan da daha kötü bir tablo var" diye konuştu.
http://www.krttv.com.tr/gundem/ulkedemafyavarsayasizbunaortaksinizyadaacemisinizh38216.html
Ayhan Bora Kaplan 68 yıl hapis cezası sonrası mahkeme hakimini tehdit edince salondan çıkarıldı!104 izlenme
İşte AKP'nin sağlık reformu ! Ambulans verilmedi caddelerde sedyeyle gezdi !383 izlenme
Hem AKP hem Ensar hem kıyak!238 izlenme
Mansur Yavaş için YSK’ya başvuran da ‘cinsel tacizci’ çıktı!94 izlenme
CHP'li üye yandaşa arazi kıyağını böyle ortaya çıkardı! "Tahsis değil, peşkeş!"92 izlenme
Erdoğan'ın hedefindeki gazeteci Fatih Portakal hakkında soruşturma başlatıldı!125 izlenme
Pahalı elektrik çiftçiyi yok etti: Tarlalar kurudu çiftçi isyan etti29 izlenme
Nevzat Bahtiyar'ın Narin'in cesedini taşıdığı araçta delil toplama görüntüsü dava dosyasına eklendi18 izlenme