Yeni asgari ücretin 4253 TL açıklanmasının ardından yeni zamlar da hızla gelmeye başladı. Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından dikkat çeken yorumda bulundu.
Portakal, "Dün gece yapılan güncellemeyle, 1 yılda mazota gelen zam %75’e (yüzde yetmişbeş) yaklaştı. Asgari ücret 4250 TL olsa ne olur? Kimileri çıkıp, “ama asgari ücretlinin zaten arabası yoktur” derse kalbini fena kırarım. Ona göre…” ifadelerini kullandı.
Gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde zamlar devam ediyor. Son olarak market raflarında tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde de zamlı fiyatlar raflara yansıtıldı. Portakal’da duruma kayıtsız kalamadı.
Portakal, “Yaşadığımız yere devamlı kağıt havlu ve kağıt bardak alıyoruz. Ekim 2021’de 70 TL’ye almıştık. Bugün aldik (Aralik 2021) 165 TL. Mümkünatı yok bu böyle gitmez.” dedi.
Şevki Yılmaz, Atatürk’e hakaret ve beddua etti: Orhan Osmanoğlu ve Halil Konakcı 'Amin' dedi!40 izlenme
Türker Ertürk'ün mükemmel anlatımıyla Atatürk ne demek ?953 izlenme
İmamoğlu Z Kuşağı'na seslendi: "Sizinle birlikte gençlerin gücü ve enerjisiyle milletin, gençliğin, Z kuşağının iktidarını hep birlikte kuracağız"19 izlenme
AKP’de istifaların ardı arkası kesilmiyor! Gerekçeler dikkat çekiyor38 izlenme
İYİ Partili Ümit Özdağ, Fatih Tezcan'a “Atatürk’e hakaret” davası açtı142 izlenme
Tarihçi Sinan Meydan Malazgirt etkinliklerini yorumladı: Büyük Taarruz unutturuluyor!154 izlenme
AKP'de klasikleşmiş poz: Bir kez daha utancın fotoğrafını çektiler!23 izlenme
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Asgari Ücret eleştirisi!31 izlenme