Daha önce Ordu'nun Perşembe ve Zonguldak'ın Alaplı ilçelerinde fındık fiyatına tepki olarak bahçelerinde ki fındık ağaçlarını kesen kesen üreticilere bir yenisi daha eklendi.
Ordu'nun Kabadüz ilçesi Özlükent mahallesinde Hasan Bodur adlı üretici, bölgede fındık toplama işlemleri devam ederken bahçesindeki ağaçları kesti.
“DAHA OY ATMAYIN AK PARTİ’YE”
Artan maliyetler, işçi parası ve fındık fiyatından şikayet eden Bodur, “AKP bize bahçeyi kestirdi. Fındığı kesinde darı dikin diyorlardı hasılat ona vardı. Kesip mısır ekeceğim. Fındığımızın değerini alamadık. Ürünümüzü alamadık, fındık olsa bile para etmedi. 82.5 TL fiyat verildi. Ben de böyle kestim. Daha gerek yok yani” dedi.
“AKP hükümetine daha oy atmayın” ifadelerine yer veren fındık üreticisi Bodur, “Bizi bitirdiler. Bizi sattılar dış ülkelere. Dış ülkelerde bu fındığın fiyatı 250300 lira. Burada ise 82 lira. 82 liradan geçmiyor ki elimize, 65 liradan geçiyor” diyerek fındık ağaçlarını kesti.
Sözcü
İBB yardımlarına AKP ve MHP engeli!45 izlenme
Yüksek dozda dine maruz kalırsanız ne olur ?2849 izlenme
Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş: "Annem Cumhurbaşkanı ile görüşmek istedi henüz geri dönüş olmadı!"28 izlenme
İki kardeş cinsel istismarı çizerek anlatmıştı, tepkiler üzerine Bakanlık açıklama yaptı!80 izlenme
Cumhuriyet'in 100. yılına özel 'hatıra para' neden madeni 5 TL olarak basıldı?31 izlenme
Seçim zaferini kutlarken, Kaftancıoğlu’na montaj tweet davası!173 izlenme
Rusya'nın ölüm saçan gizli silahı ortaya çıktı: “Uçan mayınını” Ukrayna’da kullanıyor!56 izlenme
Yeni bakan yeni tarikat!1752 izlenme