'Futbolda bahis' soruşturması kapsamında, aralarında eski Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve Eyüpspor As Başkanı Fatih Kulaksız ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Dış İlişkiler ve Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra Cem İmamoğulları'nın da olduğu 29 şüpheli, 11 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alınmış, emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilmeden önce sağlık kontrolüne gönderilmişti.
Sağlık kontrolünün ardından aralarında Erden Timur'unda olduğu 25 şüpheli Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilip çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Gazeteci Ersin Eroğlu yaşanılan bu süreçte sosyal medya hesabından yaptığı haber ve yayınlara mahkeme kararı ile erişim engeli geldiğini duyurdu.
Ersin Eroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 'Erden Timur, “Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama” suçlamasıyla tutuklandı. Timur’un ifadesini ve tutuklanmasını haliyle yayınlarımızda anlattık. Erden Timur’u Çağlayan’da bir Sulh Ceza Hakimi tutuklarken başka bir Sulh Ceza Hakimi de 710 tutuklama haberine erişim engeli getirdi. Biz de nasibimizi aldık.' ifadelerini kullandı.
Ayrıca Eroğlu yaptığı paylaşımda, Erişim engeli kararı çıkan haberlerin büyük çoğunluğu SBK/ Paramount Hotel soruşturmasıyla ilgili olduğunu açıkladı.
İşte Eroğlu'nun son paylaşımı;
Erişim engeli kararı çıkan haberlerin büyük çoğunluğu SBK/ Paramount Hotel soruşturmasıyla ilgili… Paramount Hotel ve Erden Timur soruşturmasındaki ortak isim ise Şaban Kayıkçı.
Tele2 Haber
Bakan Koca açıkladı: 26.217 yeni vaka tespit edildi, 27.663 kişi sağlığına kavuşurken, 217 kişi hayatını kaybetti!42 izlenme
Etiyopya'daki FETÖ okulları Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi82 izlenme
AKP, ekonomik kriz yüzünden seçimi kaybettiğini itiraf etti!18 izlenme
Saray'a uzanan rüşvet ağında bir suç duyurusu daha: 'AKP, çıkar amaçlı bir suç örgütüdür'37 izlenme
İstanbul Baro Başkanı Durakoğlu: Bu fotoğrafı kimseye göstermeyin, ben utanıyorum!65 izlenme
Sedat Peker'in kısa bir süre önce gündeme getirdiği SADAT nedir, kimdir, ne iş yapar?121 izlenme
Bodrum'da 45 derece sıcakta asfalt eridi88 izlenme
Dolardan yeni rekor!41 izlenme
Vatandaş çocuğunu cemaat okullarına göndermek istemiyor!
Bir zam da doğalgaza! İşte yeni tarife tablosu
İmamoğlu, tutuklama talebinin ardından "Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi" hesabından video paylaşt: "Geçecek bu günler…"
‘Cübbeli Ahmet’ ekonominin bozukluğunu kadınlara bağladı ! 'Kadınların çalışması çok büyük fitne fesatlık'